Monday, 14 March 2011

~Corat coret artis kwen tahun ini~

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 10:08
Pics yang aku sedut dari Beautifulnara~~{ menggossip gak aku ni }. Walaupun citer ni dah agak basi..namun aku nak share gak, Bukan ape..hehe..menaikkan mood dan semangat untuk persediaan kawen nanti..maklumlah..tekanan buat aku ilang fokus kebelakangan ni.


ayu yang comei+zaquan yang encem di hari pernikahan
gambar kahwin ayu raudhah zaquan adhagambar kawin ayu zaquan

persandingan ~ ala...suke macam gini..suke... (tapi kan, kat kampung aku, ade ke?..very the limited design la...)
gambar persandingan ayu raudhah zaquan adha

main angkat-angkat ye?  
sesungguhnya telah menjeleskan hati aku...huhuhhhh...
tak sangka badan ni naik dengan mendadaknya...dari diploma ke degree...plus 5kg-10 kgs???
camne nak turunkan berat badan ni...
lagi-lagi pas operation aritu..badan mengembang semacam je..perut ni hah...aduhhh (nak wat mcamana kan. dah ketentuan DIA~~lagipon dr dah pesan NO LASAK2 within 1 year..
ayu zaquan


suke yang kaler keemas-emasan di belakang nu.. (padahal lampu jek)
ayu zaquan
biru..so sweet kan?
cool je aku tengok
ayu zaquan

~cleopatra, a version of Malay Woman...ish ni bukan cleopatra la..ni zaman-zaman ' greek goddes inpired' 
ayu zaquan

macam kat bawah ni...tapi ayu nye baju cam telah di 'sopankan' lagi dengan menambah sesuatu di bahagian kanan kan?...sebelah long sleeves sebelah....xde...very da fesyen one..

0 suka komen:

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea