Wednesday, 23 March 2011

Kek Pengantin

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 00:50
dah called kak yati dari http://rbeccacookies.blogspot.com/
nasib baik dapat jupe org buat kek kawen area kota tinggi ni..hmm..nampak menarik kek kak yati ni..siap berpakej lagi...kat tempat aku bukan takde..tp ntahlah..yang ni sedap dipandang mata..

lagipun aping ngan lok heng tak jauh mana nak amik...kalau dibandingkan kota tinggi...
kek ni pilih yang sederhana sahaja..coz famili elah lelaki aku dah bagi ala-ala kek dan coklat dalam goody bags mereka...
kat hntaran  pon ade..
lagipun cik ag aku ni makan secret reciper jek (berlagak lah tu...)
heheh....

nak tengok tak kek kak yati ni..memang cumel2..
harge pon..
ok
Pakej- Pakej Kek Perkahwinan
pakej ekskusif
english garden concept...
pakej A
pakej B
pakej C
pakej D
pakej E..

0 suka komen:

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea