Friday, 18 March 2011

Kembalilah mood nak kahwin

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 11:08
Please Diana..don make ur self...blur...serabut..kelam kabut again. Ya Allah, permudahkanlah satu-satu....
Next week, baru plan nak balik kg, nak settle pelamin la..bilik la...baju2 la...hiasan la..itu la...ini la....segala macam la..
tp tup..tup... 25,26,27 th March 2011 ~ UPM Postgraduates Edu Fair 2011 ~ erkkk....
Ya Allah..satu-satu tak settle lagi ni..takutnye...
If next week gi fair ari Jumaat, and then balik kg ari sabtu...and then balik s.alam hari ahad.. (oh...camner nak deal ngan Kak Peah ni?? ) Dia dah tentu ada job kawen ari sabtu n ahad tu...
" Diana, u settle ur TPM first.." nasihat 'majikan' aku.
" if not. u'll stuck n keep thinking about this..."
ish.....
Sometimes..bila terlalu kena fikir..dah jadi taknak fikir pepun... (sob..sob...)

Tapi alhamdulillah satu kerunsingan dah ilang (perut aku dah baik ya allah~ after 6 months)
and si dia...nasib baiklah...penyakit boleh dirawat..tapi mak. Ya Allah...selagi ada aku ikhtiarkan...

Ya Allah, permudahkanlah urusan kami ini~~


mood nak kawen ni 


terkadang


terkadang excited tak tentu pasal
 
tapi selalu jugak ~

senyum sorang-sorang

gementar pon ade...nervous


 
taknak fikir pun ade.....
hmmm...


tapi kan, biarlah cepat semua ini berlalu ~

maka,
Boleh lah aku...
~ study dengan tenang
~ boleh kami p picnic dengan girang~

~ p honeymoon ke...



at the end ~
Heppi family


p/s : bila Diana dah kurang keje, dia memang suke mengarut (kata 'si dia'.....)

0 suka komen:

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea