Tuesday, 15 March 2011

my Sis's + Big Bang ~

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 23:51
" Kak Na..aku save wit ni. Nak keje cuti sem..Big Bang nak wat konsert kat sini.."
" Ye ke? Tiket baper ratus..?"
" Aku rase paling murah seratus setengah lah kot.."
" Ah..tu ko duk kat ujung-ujung la gamaknye.."
" Tak kesah. Aku nak g ngan Teha. Dia ni skang kumpul duit gak..."
" Ok gak tu...aku macam excited je ni..."


( memang excited, tapi kan..bab-bab gi konsert ni mcam tak besh kalau duk jejauh dari artis yg wat performance. Macam rugi jek...)
~ Daesung is mine !!!
~ Tae Young Dayah punyer
~ G-D teha obsession....


Seung Ri ngan Top tu? Cian die.....

0 suka komen:

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea