Friday, 22 April 2011

Kad Dah siap!!!!!!!!!!!!

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 22:08
pejam celik..dah dekat 10 ari aku tak update blog ni..bukak pon tak
cam tak caye jek..
huhuhuh...
maybe SeBab try utk meng 'concentrate' ngan Write up Proposal...
lagi-lagi dateline dah nak dekat..mei 2011
aduhai..
keje org..research org pon buat aku stresss!!!!
ni lah risikonye jadi reSearch Asisstant
sedang research+Proposal sendri tak gerak2...
research org aku duk Push pulak~~~aduhai (mengeluh lagi...)

tapi ada yg Besh
setelah Bergelut ngan rase marah+geram..
kad aku akhirnya siap...
dan telah aku amik baru jek ptg tadi






~ enveLope custom Made ~

9 suka komen:

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

canteknyer......siyes cantek..

Bila Ku Kata Cinta... said...

thank you dear~~hmm...nk macam tu..macam ni..kad siap lambat~~

Miss Sunshine said...

suka lah kad ni. brp ringgit?

Anonymous said...

yana...seriously..nice card+interactive..cuz e site plan on the same page.xsusahkan ahli jemputan..

Hida Yaya said...

yana...seriously..nice card+interactive..cuz e site plan on the same page.xsusahkan ahli jemputan..

Bila Ku Kata Cinta... said...

miss sunshine: kad ni ada kategori len..kertas tebal+cantik+finishing...yg tu harga RM1.20 sen depan belakang...(majlis belah lelaki+pompuan skali)

saya nye yg murah.. RM0.55 sen..depan belakang..+ nama pada envelope+ bunting..~~

daya: mmang cumey+cun

frenz: sila sertakan u all nyer alamat utk mengepos kad undangan~~~

iedchan said...

nice...sangat simple...hehhe...

btw..i folo u k...:P

LanaBusyBee said...

owh cantiknya...eh bukan2, cutenyaaa ^^...cute dan yang paling penting kemas kan..lana selalu tak puas ati dengan hasil kerja sendiri huhuhu

Bila Ku Kata Cinta... said...

iedchan: Tq...hehe..dalam diri still ada bdk umo 6 thn..tu yg nak katun2 tu..

lana: hmm..samalah D..
wat crepe paper roses rase cam..nape or len wat lawo jek...
nk DIY veil..sepoloh kali p carik lace...
hehe..nak DIY bunga..
last2..anto kad kedai..

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea