Thursday, 28 April 2011

Ya Allah, satu benda dah settle...

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 11:27
ya Allah,
dlm List Mac-Jun 2011 diari hatiku ini (hehe..)
perkara-perkara berikut perlu disettlekan segera secara serentak:

1. persiapan kawen mawen yg membabitkan mcm2 org dan mcm2 ragam
- ulang alik Johor
- Baju, mak andam segala mcm
- deal ngan OP
- door gift
- hantaran
- nak pindah rumah lagi...barang2 perlu dimasukkan segera...

2. persediaan TPM (Tenaga Pengajar Muda) - biasiswa UiTM
- apply tempat di U
- medical check up
- prepare proposal
- cari supervisor
- selesaikan segara borang + perjanjian
- ambil IELTS

3. berulang alik hospital (my fiance sakit dan perlu dibedah 26 Jun 2011)
4. bebanan tugas RA - kerja penyelidikan org buat aku pening .

segalanya serentak, pada bulan April, Mei, dan sebelum akhir Jun... 
mase ni,saat ni...tekanan perasaan aku teramat sgt.. smpai bila tak tahan..sudahnya aku menangis..huhuhu...

terkadang malas nak Pk..buat2 ignore..layankan FB..sebab 'serabut'.. nak buat itu..buat ini..
aduhai...

tapi ..tapi..baru jek sebentar tadi...
Ya Hooo..Alhamdulillah.. Ya Allah
sekurang2.. boleh postpone sket bebanan aku ni...
lepas kahwin..dalam bulan 6...stop Keje RA..taknak dah sampai bulan 8
sebab:
fokus nak buat proposal (kena hantar before July).. nak jaga dia lepas operation....nak prepare mental+fizikal sebelom mula balik buat research...nak biasakan laluan Klang/Shah Alam- Serdang (sebab tak pandai drive..hehehe)..


4 suka komen:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

semoga segalanya dipermudahkan

Bila Ku Kata Cinta... said...

insyaallah..AMIN

aDieyZa said...

Alhamdulillah.. semoga segala yg dirancang akan berjalan lancar yer..

Bila Ku Kata Cinta... said...

thanks zana

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea