Friday, 17 June 2011

Weds: Gila-gila Pengantin Tak Berapa Remaja

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 10:09
Gila - Gila.....
hehe...

[ me, tasya dayah, zura, & lela ]


ni kawan-kawan zaman sekolah lagi..
kami mula closed..very closed...sejak form 4..
setelah ditolak campur...mm.... dah 12 tahun pun (sekejab masa berlalu kan?)
memang tak pernah missing in action (MIA), lost contact..atau apepun..
dari 6 org ahli ..kini setelah daftar masuk dan keluar..adalah dlm 12 org yg masih mengekalkan hubungan teman tapi mesra 'TTM' ini...

[ ujip, wan, aku, faiz]

memandangkan group ni ade +  lelaki..maka, kami akan ada our pair sendiri...
org kate HUBUNGAN PLAKTONIK... (sila google..)
mcm aku..memang very selesa ngan encik ni...dari sejak zaman sekolah lagi...
dia nilah terpacak kat umah aku petang2 ari bila aku balik kg....



[ 'ketidakbetulan' kami tika bersama...hehe...selalu bergambar begini..]

harap-harap tahun ini masih dapat konvoi raya beramai-ramai ..walaupun masing2 dah berkahwin
(kalau dulu 'merempit ..hehe..sekarang semua dah berkereta..)

[ tengok..my hubby pon dah terkena 'kegilaan' isterinya ini....hehe... hubby, me & enni ]

-



* sebenarnya banyak lagi pics yang erk..ni...tapi tak boleh nak publish... 18 SG..terlebih ganas lah pulak nt

7 suka komen:

tia @ Ini Kisah Tia said...

ohh ! smoga kekal bahagia sampai syurga :)

Bila Ku Kata Cinta... said...

thanks tia..amin

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

persahabatan yg kekal:)
happy wedding day!
semoga terus berbahagis hingga akhir hayat. amin.

Bila Ku Kata Cinta... said...

thanks..hopefully our frenship last 4 eva.. ;)

aDieyZa said...

semua gambar sgt cun!!

Bila Ku Kata Cinta... said...

thanks zana: gambar kepala gile2...hehe..biaselah..bila ngan member2 kamceng ni..jadi tak betul sket

Hida Yaya said...

Yana..missing dis moment..jadi wife orang jgn lupekn kami kengkawan..;-)

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea