Tuesday, 19 July 2011

Ben Ashaari Ajak Pilih Blog!

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 12:34

Santai Bersama BEN ASHAARI
Segmen : BenAshaari

blog ni dicipta secara tidak sengaja semasa aku kalut malut dengan persiapan kahwin
hah ! masa tulah nak cari info, masa tulah nak belek design baju, masa tulah nak carik inspirasi..
so, blog2 B2B ku terjah satu persatu...
sweet, nice, comey loteh, cantek, vogue ke baboom...blog B2B menyebabkan aku terpanggil untuk berkongsi cerita kami..hehe
Mac 2011, maka lahirlah blog caca marba ini...
tu pasal lah nama dia http://bilakukatacinta.blogspot.com/.. maklumlah sedang bunga-bunga cinta

itupun sekejab on off atas kesibukan Mei/ Jun yang amat utk majlis perkahwinan kami
-
3-4 bulan je kot nak bercerita pasal B2B...
lepas tu?
dah masam dah cerita..nak cerita apa lagi. ye tak?
karang yang membacanya pulak muntah hijau...
nanti orang cakap, .."..kakak ni..lagi-lagi preview kahwen..dah 2 thn kawen pon nak tayang-tayang agi..dah basi pon.."

so,
dari blog B2B..
aku tukar ke blog peribadi/personal blog...
yang macam-macam ada...

singgahlah..best...
sebab bukan setakat blog pengantin baru yang baru nak mengenal erti hidup,
tapi blog 
-  yang selalu perasan dia muda remaja - gila yang amat pada Big Bang- Kpop + Korean + Jdorama Pengkoleksi
- yang akan duk citer hal ehwal studi yang tak pernah abes 
- yang duk usha menu & tempat makan besh2 - tu pasal lah mengelembung jek badan ni..
-yang suke outdoor ngan laki dia (tengok bola..g camping...dll)
- yang kaki ringan jek nak berjalan..
- yang mulut suke je nak mengomel... lalalala




15 suka komen:

wahida said...

mmg peminat tegar k pop ni yer...

Diana @ bilakukatacinta said...

heheeh....boleh lah..ari2 layan lagu..smpai terhafal jugak kdg2 tu

sW33tdARLiNG said...

pengkoleksi!! hhehehe

Diana @ bilakukatacinta said...

hehe...betoi tu

aDieyZa said...

badan zana pun makin mengelembung.. hahahaha..

cik najihah said...

singgah dari segmen BA..
keep on blogging ya :)

Diana @ bilakukatacinta said...

zana: hahahaah..samelah kite

ciknajihah: tengkiu dear

sue perbs.. said...

tk pe citer pasal kawen,.. panduan utk org2 yg blum kawen mcm sy.. hehe

dwaty said...

saya akan selalu singgah blog ini...

ScaniaZ said...

Tahniah!!!
Anda Pilihan Saya!!!
http://scaniaz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Qaseh dalia adelia said...

owh camtu rupanya hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

sueperbs: terasa tak layak nk bg pandangan utk org yg nak kawen..huhu

dwaty: i ilke ur statement dik..kelass

scaniaZ: blog picisan ni ade jugak org suke....alhamdulillah

qaseh: begitulah alkisahnya

ScaniaZ said...

tq..follow u tooo...
--->> Jom Kita Gi Melawat Ladang Ganja!!! Serius!!!

BLADE EDGE said...

salam...

saya antara peminat drama/filem jepun. best :-D

Diana @ bilakukatacinta said...

scaniaZ: follow u dah..hehehe

blade edge: drama ke anime???

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea