Monday, 25 July 2011

Jalan Jalan di mana?

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 08:32
selamat pagi...semua...
hehehe...
Mood : suke sedang melanda...
alangkah bestnya..kalau tiap2 hari boleh berpoya2 tak masuk keje...
erkkk...
tapi camne nak berpoya2 kalau takde duit
nak duit kena kerja...
itulah hitungan hidup..sehari demi sehari..

merindui blog ini..tapi hanya sempat selak menyelak dua hari yang lalu...

so, hari sabtu yg lepas...kami kemana ye?
once upon a time in China...hehehe

lah tak caye...
aku gi China..balik hari jek...
MAS skang ada buatlah..penerbangan pergi balik dalam sehari...
ye...inilah buktinya...


tak percaya?
ye...
ce teka..daku dimana?
-
-
-
-
-
-
-

mesti dah dapat meneka kan?





23 suka komen:

Afikah Aziz said...

hamboi2 jalan sakan erk kakak,ika hujung minggu nampak bintang kt bilik je muahaha,err xtau la tempat tu ktne sbb xpnh g sob3x :(


komen akak kt entry buat ika gelak sorang2 hahaha :p

Diana @ bilakukatacinta said...

hehehe..ika..tak tahu ke?...tak dpt nak cam... lagi thrill ni..hehe

rara pinkmafia said...

hah?g cina balik hari.huaaaa sgt terbaek.kat mana ni dear.xtau lah hehehe.

LuN@_aiDi said...

katner neh yea?? urmm kt Melaka tol tak?? hihihi pakai hentam jer(:

Diana @ bilakukatacinta said...

rara: hahahah...terpedaya sudah..

LuN@aidi: erkk..rahsia...jwapan akan diberikan sedikit mase lg

suriani azwan said...

amboi..jenjalan sakan...

Diana @ bilakukatacinta said...

su: jenjalan dekat2 jek...

Kakzakie said...

Diana... pergi sini mestilah boleh balik sehari kan. India pun ada dan boleh pergi-balik sehari juga. Sari banyak dijual...

Dlm M'sia sekarang ada negeri China dan India. Kenapa tak nak adalah Mekah M'sia ye:)

H.J said...

nampak macam jejalan dalam umah sendiri jek..haha

fazilzura said...

kt no ni ? kt melaka ke?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai tataw jawapan nyer uwaaaa :((

liyana said...

melaka kot.. tp xtau area mane? huhu

Iffah Afeefah said...

erkk takkn melaka kot

Diana @ bilakukatacinta said...

dear u olls...jawapan akan diberikan sekejab lg..hehe

suhaili sarif said...

waaa kat mana nie...
bestnya honeymoon selalu..huhu

~ yus ~ said...

kat mana ya? Tak dapat teka lak..huhu

Amy Syaquena said...

kat mane ye nie , kalau nak kata kat k.l area china town memang bukan , kalau nak kata dekat melaka , hrmm boleh jadi...

NM02 said...

melakah? petaling street kah?

@__@

Hanis Azla said...

nmpk best tmpt tu.. tp akak pun tak boleh nak teka kat mana tu.. rasanya akak tak pernah sampai lagi tmpt tu.. itu yg tak tahu tu..

Mama Gee said...

kalo tak baca entry awal td..mungkin ingat kt cina..heheeee

hajar said...

da jenjln kat melaka x g naik river cruise ke? meninjau pemandangan cantik menyusuri sungai...

[sutera kasih] said...

sgt cantik2 pemandangan tu..

tia @ Ini Kisah Tia said...

tak dapat meneka .. huarghhh ..

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea