Thursday, 11 August 2011

FB buat aku spontan terkejut

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 07:55
AMARAN!!!



NOMBOR TELEFON BIMBIT SEMUA RAKAN-RAKAN ANDA sedang dipaparkan di Facebook!
Ini bukan gurauan - Sila ke bahagian atas kanan skrin, klik ACCOUNT, klik EDIT FRIENDS, klik CONTACTS di kiri skrin. Semua nombor telefon bimbit rakan-rakan akan dipaparkan. Sila copy post ini di STATUS anda supaya rakan-rakan anda mendapat maklumat ini dan memadam semula nombor telefon bimbit mereka untuk MENGELAKKAN PENCEROBOHAN PRIVASI...








p/s: dah bape hari tak on9...bz menjadi 'nurse' tak bertauliah... Bukak2 FB di pagi hari..terus dapat status di atas. SUNGGUH SPONTAN - terkejut aku di pagi ramadhan. Adoyaii......

16 suka komen:

Kakzakie said...

Kakak pun dapat mesej tersebut...takutkan.

Afikah Aziz said...

ika pun baru tau semalam sob3x >_<

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

kalau privatekan,xkan terpapar =)

Diana @ bilakukatacinta said...

kaKzakie. fika: takut....

nuyui: nak private kat profile contact tu ye??

CikPuan Fara said...

fara pun dpt msg sama diana.. bila check mmg ramai letak no fon. seeloknya delete/jgn letak no tel n alamat kat fb kan?

mizzkechique said...

seb bek xpnh ltk no.fon..

Diana @ bilakukatacinta said...

cik puan fara : MK : derang kata sbb kita register mnobile fb..so..dia cam selongkar semua maklumat dlm phone kite..especially Blackberry nu..abes semua phone number dlm BB my hubby ter'exposed'....

cik najihah said...

fb mmg sengal..

NM02 said...

ye ke..

kira citer betul la ni

udah lama tak bukak pesbuk

entah ape crita pun tak tahu

ZWAN SABRI said...

dah lama taw pasai nii.. klaw depa x letak nofon, x dela nofon tuu.. itu depa sendiri yang nk letak nofon tuu.. HUHU


MySuaraBlog: Kurangkan Makan Nasi

Lea IsNaw! said...

ada letak no phone kat fb ke?

ikatankasihku said...

jarang bukak fb.... :(

PinKy MoMMa said...

sebenarnya tak de apa pun..ada terbaca smalam words tu saje di gempar kan..biasala alam maya yang :)

Hanis MY said...

ee menakutkan... ye ke bikin gempak je? huhu....

nuRuL haNis said...

anis pun letak no HP kat FB. bukan ape, sng...kalau FB private, ia x terpapar unless kat kwn2 je...

Tea Dno said...

ini memang betull hohoh..

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea