Sunday, 14 August 2011

Mat Bunga cairkan Lelaki Gagah...*

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 17:18
" Yang..orang tak faham kenapa budak lelaki ni suka tidur.."


"Yang...nape? Dia suka ke budak pompuan tu?"


" Yang..budak yang kena buli tu mana? Da lagi tak lepas ni dalam episod lain?"

" Best gila diorang.. Kaya betol..."


"Cerita lain tak best.. tak macam cerita hari tu. Best"


* dia kata Marry Me ni tak best sebab tengok Iklan dia cam boring...


kan dah kata..penangan drama Korea...tak percaya....

my hubby..bergolek2 depan TV sementara menanti waktu berbuka...
menikmati sajian cerita Boys over Flower di 8TV pada pukul 5pm...
sementara si isteri sibuk menumbuk sambal belacan di dapur...

senyum
senyum
sorang
sorang

layanlah tu...



p/s: dah kata..mamat-mamat bunga (BOF) sekalian telah berjaya mencairkan hati lelaki gagah suamiku ... gagah ke?
P/s/s : teringin nak tengok reaksinya bila layan My Girl pulak nanti.....Hahahaah

4 suka komen:

Anonymous said...

i like lee min ho

Umi Asura Sanusi said...

best kan BOF.tp sye lgi suke version jepon~hana yori dango.lawak. suruh lah dia tengok cerita you're beautiful. best korean drama ever!!!

Saiazuan said...

minat awek korea.. hoho

Diana @ bilakukatacinta said...

Umi: sy suke Domyoji Tsukasa yg nampak lebih firm dengan characternya..yelah...BOf ni kekadang adunan citer dah mcm bollywood..too melodramatic smpai tak logik..Pepon..pelakon ensem..tpt cantek...

p/s: for me My gurl n fullhouse the best ever...u r beautiful menarik!!

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea