Thursday, 11 August 2011

terkilan..marah..keciwa...dan macam-macam rasa

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 15:37
terkilan

marah

keciwa

sedih


kenangan tu....sila lihat gambar-gambar di atas. Hanya ini..diulang okay? HANYA INI sahaja gambar hantaran perkahwinan yang selamat disimpan dalam diari hatiku  laptop aku....

yang tetamu amik gambar lip..lap..lip lap...aku tak dapat nak kesan...

OP kami.... my side 
mungkin terlepas pandang.....mungkin tak teringat...mungkin tak terperasan...atau apa-apa mungkin yang lain...untuk mengabdikan hantaran hasil idea kretibiti aku..(dibantu oleh Acik)...barang sekeping dua..

Kalau adapun..hanyalah sisipan gambar mas kahwin dan barangan kemas pemberian my hubby...

sob..sob..terasa mahu menitiskan airmata mengingati kepayahan mendekorasi setiap hantaran..
* pics hantaran tunang ada....pics hantaran kawen takde!!!!

adik-adik aku pulak...mungkin dah sibuk sangat...dah tak teringat nak ambil gambar hantaran satu persatu....huhu.. tuhah...ade ambik gambo bergoyang-goyang...satu benda objek pon tak nampak... (nak marah..tapi..huhu..)







p/s: bukan nak menunjuk..tapi pernah tak rasa..segala jerih perih kita ... ('_') .....Hilang.... macam tu aja... Sedangkan ....sob..sob....

p/s/s pesanan penaja: silalah sediakan backup photographer. Yang tak bertauliah pun takpelah...asal ada....Jangan berikan tanggungajwab pada ahli keluarga @adik beradik yang memang pastinya sebok mengalahkan tukang masak ke hulu ke hilir.... Bagilah tugas terhormat tu pada jiran tetangga yang selalu sahaja  free dari sebarang tugasan...


13 suka komen:

~Sya~ said...

p/s tu sgt benar tau...klu hrpkan ahli keluarga mesti tak spt yg diharapkan...dorg pun sibuk kehulu kehilir

Munna said...

keciannya....

masa majlis sy hari tu abg yg ingatkan suh ambil gmbr satu persatu....sy x ingat ape dh..neves lebih...hehe

sbr je lah....yg ni pun nmpk jgk.. =)

liyana said...

same la kite.. boleh terlupa nak snap gmbr hantaran.. OP pulak blh tlupa date kitorg, ade la sikit gmbr brg hantaran dr kamera org yg dtg, tp tu la shaking je.. adeh.. sbr jela..album kawen kena buat sendiri.. hmmm.. xpela.. yg penting da selamat kan :)

Tentang Kita said...

alhamdulillah, masa lini kawen thn lepas ader sorang adik mmg lini mintak tolong dia pegang kamera lini....

mizzkechique said...

hehe..kesian.. xpun upah videographer.. suh dia zoom satu2 brg hantaran...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alololo ciannyer
lain kali maybe kena buat list kot if not akan lupa....pic blur la...ker u blurkan?

cik najihah said...

walamak..syg gilos kan..kene amik tukang yg betul2 wat keje ni

sergeant keroro said...

hehe, kena upah yang pro la ni XD

Tea Dno said...

huhu.. sabor je lah.. kena beringat lah utk tea ke pasni.. huhu..

fiq. said...

cantiknye hantaran,...

ye arg, dah bz mane sempat nak jaga semua tu

fiq. said...

cantiknye hantaran,...

ye arg, dah bz mane sempat nak jaga semua tu

selendang merah said...

wah nice kut...:)

[sutera kasih] said...

kecewa gilerr kalo gmbr2 hilang kan..kena ada back up..

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea