Wednesday, 24 August 2011

Wordless? No lah.....

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 07:53
maaf tak sempat nak berblog walking~
sehari dua ni busy kemain
mengalahkan PM lah gayanya
kesana kemari

me'nyetelkan sebeban dokumen biasiswa
macam-macam hal..
bak kata akak yang duk urus scholarship ni..
" orang nak bagi kita duit dik, takkan senang macam tu je. Kena susah sikit..."

takpelah...
yang scholarship..harap semua dokumen OK..settle dan diterima dgn aman damainya..
tanpa ada kesilapan lagi
tak larat den nak turun naik tangga ..
kalau body boleh jadi cam Ziana Zain takpe..ni lagi sakit belakang
walaupon orang kata..alah bisa, tegar biasa...
tapi aku....

alah bisa, badan sakit-sakit pulaknya





p/s: teingin pulak nak bercerita perihal scholarship aku ni...tapi masa tak berapa nak ada (ceh, poyo president)
p/s/s : bukan ape..buat panduan adik2 yg bercita2 nak jadi pendidik satu hari nanti...mana tahu..boleh bagi inspirasi ke? Tapi rasanya cik puan Hanis ni lagi layak kot nak berstory telling...
p/s/s/s Pepon..esok aku nak pi daftar sekolah balik. Sekolah baru..tak sama macam sekolah dulu-dulu...



14 suka komen:

H.J said...

scholarship under apa kak??

Acik said...

bakal guru ke? wow, wekam to d club! :)

ikatankasihku said...

wah bz kengmain lagi..

Kakzakie said...

Utk kebaikan masa depan tak apalah busy sikit je tu....

Afikah Aziz said...

bz nye kakak :P

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

u keja ngan JPA ker?

Marina said...

moga2 berjaya dapatkan scholar...selamat berpuasa!

mamaNoriz said...

bersusah-susah dulu, senang kemudian..

sabar yea..

Zul Fattah said...

biasiswa uk apa? nk jugak.. sy x larak dah asyik guna ptptn je

merahitujambu said...

cikgu gak ke???

sila la amik doodle

NM02 said...

kite pun ngah sakit badan ni. igt nak mengurut lah.. lenguh betis kite jejalan shopping ari tu

Jue said...

Dah nak raya ni mmg agak bz kan beb.

Psst; thx sbb singgah blog Jue & Hanie. Slmt myambut hari raya =)

Hanie_Dew said...

semoga urusan tu berjalan dengan lancar la hendaknya. ^___^

bunbun said...

kohkohh perdana menteri pon tak macam ni rasanya >.<

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea