Tuesday, 13 September 2011

Mood Cinta Elysa aku dah ke laut....

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 22:25
selamat malam semua!!!!!!
kalau korang baca pagi - maka selamat pagi wokey?

cinta elysa dah ke udara
sebentar je tadi
episod 1

sape Elysa? kenapa ?
bagi korang yang tak tahu pasal citer ni... musti korang tak pernah tengok TV3, ye dak?
penat je station tu war-warkan berminggu-minggu nak suh orang tengok

serius promote sungguh-sungguh
penangan drama Juvana lah katakan

Cinta Elysa - EP 1
komen  : macam nak best...sebab Johan Ashari berlakon. Syiot...gangster jadi hero beb! Pasni mesti ada adegan bollywood guling-guling atas rumput. Kat taman tasik titiwangsa...hahahaa
dilatari muzik Korea !!!!

Yup!!
Mood seronok aku tengok citer ni sekali sekala dah ke laut China selatan -
background music boleh background yang sama dengan Drama Korea!!
boleh?
-Lagu Snow Flower - Drama : Im Sorry I Love You

tengok Cinta Elysa

terbayang
citer ni : Im Sorry I Love You...


mood biasa-biasa...
dah jadi mood sedih gila-gila..
pasal cerita I'm Sorry I Love You..memang sedih..sob..sob

pastu ...
ada lagi satu background music dari drama fofular Korea U olls
- Boys over Flower -
ye...
lagu : Starlight Tears -

huhu..
entah kenapa

sejak dua tiga menjak musin drama Korea...
semua drama-drama melayu nak mem'background' kan lagu dari cerita2 derang...
tak paham-tak paham
lagu kita sendiri tak ada ke?
kureng best ke?






23 suka komen:

aimie amalina said...

hehehehe
ingt sy je pasan..akak pon pasan gak eh
opkos la..pencinta cite korea kan..
huuu..tula kak..cite dh melayu
mai tang lagu...tgk info..betoi ke aku tgk cite melayu ni..hehehe..
layaaaaannnn....

sha my heart said...

tak sempat tengok, bizi ada tetamu datang rumah..

H.J said...

otai muka botok tu..haha

Saiazuan said...

i;m sory i love u tu best!!!! :D

anisalya said...

tengok sikit je. tak sempat habis pun sebab anak2 nak tidur dah.

Niena Pengembara Ilahi said...

wahh cm best je cite tu..
xtgk lgi..


erk.. nasik lemak tu xsedap pn, silap pilih kedai ~

JIJI YU said...

tak tgk tb pon

mizzkechique said...

tgk dh last minute sbb layan Trapped kt HBO.. haha..

Atiqah Wadiah said...

lg satu..drama melayu suka guna lg indon..

PinKy MoMMa said...

terlupa nak tgk citer ni smalam huhu..nak tgk sbb ada botak miahaha

Cik Ecah said...

citer mcm blh layann~~~~
memang tunggu drama ni semalam :)

Hanis MY said...

dah lama sgt tak layan cite korea sejak winter sonata wuwuwu..

ha ah pernah dgr teka teki gajah masuk dalam peti tu lawak kan, tapi anak buah tak teka pun masa tu...

NM02 said...

tak leh tgk smlm... semua dalam umh kazen pulun tgk bola

ZaNa aDieyZa said...

zana x sempat tgk semalam.. sebab ada tetamu kat rumah..

BERT said...

tgk gak cite semalam.. cam bess je.. hehe... alaa besela tiru sket2... arahan along kamaludin tapi penerbit rosham nor.. ehe... takleh bayang aril tu bercinta dengan elisya nanti

siti kektus said...

akak ni, semua lagu dia ingat. kite tak pernah amek tau pasal lagu korea ni. haha ;p

...sWeeT uMi... said...

umi tgk gak smlm...ermmm rase cam pasni terpacak la depan tv tggu citer ni...cam best citer ni hehehe

Ijah EmoTemo said...

hee tak tgk la pulak drama ni. hehe

[sutera kasih] said...

ada geng2 juvana kan dlm cerita tu..hehe..lagu2 tu yg seronok nk layan :P

nazirulhazwan~ said...

ade fasha tak jadi tgk:P

SoLy SoLicious said...

drama pun nak kpop dh ha...huhuh

dya said...

nak try tgkla..huhu

Anonymous said...

hehehehe seronok jumpe geng..sy igt sy slh dgr rupenye ade lg org lain yg perasan..jd sy xslh dgr la kan..

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea