Thursday, 6 October 2011

Classroom in the wood!

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 08:17
Bangun pagi-pagi
Dah bersemangat sangat-sangat
Yelah..hari Kamis - Hari Kelas aku!

Yahooooooo
kelas Dr. Mano hari ini plan nya nak ke Ayer Hitam Forest Reserve !
dari last week masing-masing duk fikir
nak bawak ape...

so, pagi tadi - 
buatlah sandwich simple ala aku yg tak berapa nak rajin
bukan banyak pun - utk 10 orang makan..
kalau sorang bawak sikit menu...campur2 dah banyak jugak kan?

gambar??
pagi tadi beria keluarkan beg Nikon yang sling bag tu...
last-last tak jadi nak bawak...tolak ketepi -tak keluarkan pun 'Nickhun' dalam 'tempat tidur' dia..
sebab rasa macam besar sangat - yelah..mana nak bawak beg ala-ala picnic tu...angkut backpack lagi (poyo cam nak g trekking..) overloaded pulak!

Tup Tup..saat ini...tetiba rasa..terkilan puan ada..
rugi pulak- tak bawak ' Nickhun' - 
hu.....bukan selalu pun dapat pegi sana....
ala.....dah lama tak pergi outdooor.....
ala...ruginya tak bawak ' Nickhun' tadi....



'Nikhun' = Nikon *
da...nak gerak daaaaa...



6 suka komen:

Nens Collection said...

sy alwayz kene ade kamera or hp kalo g mane2..senang nk snap gambar..hehe

abghani said...

camere mustahak skrg utk rakam aper saja

ikatankasihku said...

camera penting tu :)

Lea Isnawi said...

syg je x bawak nikon
xpe kak, gune camera henset pun xpe

hihi

Zana Adieyza said...

as blogger, kamera mmg sgt penting kan? hihihi..

SoLy SoLicious said...

rugi2..heeee

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea