Tuesday, 18 October 2011

Classrooms in the woods : Ayer Hitam Forest Reserve

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 12:44
bajet tiang signboard tu nak tertanggal OK? thats why i peluk kuat-kuat..


trekking up and down for almost half an hour ..mostly semua pancit sebab dah lame tak masuk hutan...
seriously, aku sorg terlebih excited

ingatkan bekas penempatan orang asli - rupa-rupanya..budak-budak yang buat kem hutan sebelum ni...

kem hutan * ala-ala survivor - a group of student will be left alone kat dalam hutan for almost a week. Macam survivor - everything set up sendiri...

puas hati - cantik - this blue lagoon 

lupa diri sebentar bila dah menghadap air -  tapi sekejab jek...sejukkkkkkk


pesanan penaja:
Ayer Hitam Forest Reserve being managed by UPM for the purpose of research. 

It is strictly closed to public !
so, sesapa yang trekking (yang aku sedar, banyak blog posted about trekking activities here.Are considered illegal..)


p/s teringin nak naik Broga Hills...Pe lagi?...Get urself fit Diana..instead of Fat..hahaha...

p/s/s seriously, i miss soo much Endau Rompin Narional Park, and Taman Negara Kuala Tahan...


14 suka komen:

Liyana said...

bestnye sesekali dpt join aktiviti mcm ni...

Lelaki Ini said...

seronoknya!

Saiazuan said...

wahhh nak g la.. aku suka nature :D

cinnamon.com said...

bestnya sekali-sekala masuk hutan..

mizzkechique said...

jom naik broga sama²..hehe

KAMIHIDUP said...

cantiknya. :)

Zana Adieyza said...

syoknya dia main air.. suka eh..

Hanis Azla said...

nampak bestnya tempat tu.. walau penat2 pun sure berbaloi kan..

eB ezrin said...

menarik... leh msk list nih percutian... tq :)

mamaNoriz said...

oh, akak dah pegi last yr sbb lawatan universiti...

mmg best dan teror UPM sbb ada kemudahan macam ni ;)

Rtp Farra Arisha said...

seonoknya jikalau skali skala dapat join lakukan aktiviti seperti ini, it must be fun too ;)

rara pinkmafia said...

beshnya,tp rara takut nk dtg tmpt cm ni.tkt ada pacat,

[sutera kasih] said...

syoknya dpt masuk hutan !!!
lama x mandi manda :P

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaaa
riang ria je akak sowg niii =]

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea