Monday, 3 October 2011

fening...mabuk...mestikah 'pregnant'?

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 08:12
sebulan dalam sejarah
selsema lagi berulang kali...
betul-betul antibodi lemah ni...

bila hidung dah naik berair
mata dah panas dan berpinar-pinar
tekak perit semacam

tak marah pon
yelah..sakit kan penghapus dosa-dosa kecil

tapi sejak dua menjak ni
dah mula mabuk-mabuk
dah mula fening kepala
dah rasa macam di awang-awangan...

maka, cepat je orang buat telahan
'ada isi kot '
hehe....
pantas je orang buat kesimpulan
kan?
kan?

'tak...belum berezki lagi..'
tak marah pon..dengan senyuman panjang segaris ke telinga..
aku bagi jawapan...

yelah...
mabuk + fening + sakit kepala
gejala rutin bagi manusia macam aku - bila dah kena bukak buku balik

bukan,
sebab ada 'isi'....ye kawan-kawan....

heheheheheheh


pesanan penaja:
rabun silau memang tak sama dengan rabun jauh + rabun dekat. rabun silau (astigmatisma) jugak memerlukan cermin mata - 


p/s tolong nasihatkan tuan punya badan ni ye? pakai cermin mata secara serius dan betul-betul. Jangan main-main ! Jangan letak merata sampai sendiri dudukan!

p/s/s doakan tuan punya badan cepat sehat - dah tak larat nak sok sek sok sek...nak baca buku pon susah...huuuuu

p/s/s/s jugak doakan tuan punya badan cepat dapat baby....heheh
apepon....Spy Myongwol dah berjaya d download dgn jayanya...Yahooo







17 suka komen:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

get well soon dear
weols kat sini pow asyik kena flu
sebab nak tukar musim
seksa jiwa raga ekkk

KAMIHIDUP said...

semoga sihat. :)

mamaNoriz said...

biasalah tu,
pengantin baru ni tak leh lain sket mesti kena ambush soalan camtu punyee
hehe

take care dan jgn abaikan spec, if not ur rabun will get worse ok :)

Kakzakie said...

Sambung belajar lagi bestnya. Cuma tak best bila tak sihat tak selesa nak belajar ye.... pening kepala sebeb tak pakai spec pun satu sebabnya (itu kalau kakaklah...)

Anum said...

anum doakan cepat sembuh

Liyana said...

same la kite D. batuk2 tekak perit, tp blm ade isi lg, hehehe

smg cpt sembuh yer :)

Nens Collection said...

amin..semoga cepat2 dpt berita baik tu ye

Hanis MY said...

tgh tension dgn study gak wuwuwu.. take care n odaijini ya...

ZaNa aDieyZa said...

mungkin petanda awal kot.. hihih.. sama2 kita doakan agar ada rezeki kita untuk dpt baby yer dear..

jangan lupa makan ubat k.. elakkan ais buat sementara waktu k..

Amni said...

mungkin sebab cuaca kot kak.. cuba check... mana la tau.. err.. ada rezeki.. amin...=)

ikatankasihku said...

cantik profile picture, ... :)

mudah2an cepat sihat ye.. :D

Adylia Qarissa said...

amiiinnnn...

mudah mudahan cepat dapat baby yea :)

mizzkechique said...

kalo demam pun blh pening, muntah2 jugak.. hehe

siti kektus said...

kite sentiasa doakan agar cepat di kurniakan 'isi' tu kak. hehehe :p

NM02 said...

silau mata ai sangat tinggi. sebab tu tak leh dan tak berani bawak kete waktu mlm

dan tak pernah ada kesedaran utk buat speak

hehehe

[sutera kasih] said...

semoga cepat sembuh dear..jgn main2 pakai spec tu dear, mrh ni mrh hehe

aimie amalina said...

amiiinnnnnn
semoga ada rezeki akak nnti
ayoooo
akak..pakai spek bebetol
nnti penin lagii

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea