Friday, 21 October 2011

Fokus dah pandai berlari

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 08:31
assalamualaikum hari jumaat
salam ceria semua...

Mood, agak tak berapa nak stable
tidur malam pun..boleh fikir lagi
nak buat camne...
nak mula camne...
nak arrange camne...

bukan sebab kereta dah remuk
tp sebab hati gundah
petang semalam jumpa advisor
banyak kena bebel..huarghhhh...

yelah....ilmu kurang di dada
maklumat tak extra dalam kepala

camne nak buat research?

memang baca
memang study
tapi fikiran melayang entah kemana-mana
fokus dah pandai main sorok-sorok




waaa....fokus, meh lah kemari....


p/s 
buat research dahulu, sorang. Kini dah berdua
buat research dahulu, sempoi. Kini dah ada tanggungjawab
buat research dulu, tak bekerja. Kini, keje lain menanti
buat research dahulu, ada team. Kini, kena ngadap sorang-sorang








16 suka komen:

Zana Adieyza said...

zana doakan D dapat siapkan research tu sehabis baik yer.. fokus tu mmg kadang2 hilang, so jgn stres sgt k..

Nens Collection said...

sy biasa byk fokus masa last minit..tp jgn amalkan..ahaksks

Lea Isnawi said...

fokus kak fokus!
hehehe

xsuka buat research, kena bace journal tu sume >.<

ZWAN SABRI said...

Buat research mmmg meletihkan.. tetiba tringat buat research time diploma dulu.. btw, lagi setahun, nak kena buat research untuk degree plak.. huwaarrggghhh!

MySuaraBlog: Nak Jadi Genius Matematik? Bersenamlah!

SoLy SoLicious said...

bile jumpe lec, tp x bersedia mmg mcm tu la..gelabah xtentu pasal..heee

Saiazuan said...

stay fokus.. klu lapar mkn, tp jgn mkn over sgt, t ngantuk.. klu ngantuk, research entah ke mana

Wanie said...

tak sanggup dah nak buat research..huhu..semoga fokus akak datang balik :)
cube g release tension dulu, jln2 makan angin dulu..hehe

Puan Kutu said...

tenang dulu..cari smp jumpa dulu fokus yg main sorok2 tu..:)

Hanis MY said...

Ganbatte D sekejap je blur tu, pasti fokus datang nanti...

P/s: hanis present English pengsan kalau present dalam bahasa jepun hehe...

Ariena Hisham said...

Cuba tenangkan fikiran, insyaAllah okay la tu :D hihi

*Act like a LADY & think like a BOSS :)
Do not compromise with any such of "man" outside there. Yeahh go girls, please beware okay (!)
Jom baca :)

Luna Shoppe said...

Salam. Tumpang promo ye. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis bag&tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!

Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

blog ibu amanda said...

salam kenal..
jgn lp follow blog sy blk tau :)
tq

Niena Pengembara Ilahi said...

Wassalam....


selamat hari selasa.. :D

...sWeeT uMi... said...

mmg lari je fokus tu bile lam kepala byk benda dok pikir huhuhuhu...fokus jgn majuk lg sila dtg ye, cian D nak siapkan research tu huhuhu...

alongxp said...

buat research dahulu, sorang. Kini dah berdua
buat research dahulu, sempoi. Kini dah ada tanggungjawab
buat research dulu, tak bekerja. Kini, keje lain menanti
buat research dahulu, ada team. Kini, kena ngadap sorang-sorang

cam mana ni? memula kata kini berdua,pastu ngadap sorg la plak...

aimie amalina said...

waaaa
sy cm paham jek ape akak alami ni
huuuu
tapi tak pe kak
sebab akak dh ditakdrkan utk menghadapinye
so akak mesti boleh!

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea