Tuesday, 18 October 2011

Nak OLe - OLe Korea dari yanayassin.blogspot.com

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 21:55
macam semua orang yang mengimpikan bercuti sambil guling-guling ke destinasi
begitu jugak aku
0.01% tak terkecuali keinginan yang tersimpan dalam hati

carta teratas takhta hati aku - 
mestilah nak berkunjung ke 
JEPUN
serius...suka sgt dengan suasana+cultures kat JEPUN

lepas tu....
terpengaruh ngan drama korea
nak makan angin Ke
KOREA pulak

lepas three...nak rasa pi NEW ZEALAND

four nak pergi AUSTRALIA

five nak....six..seventh...hehe..mau seantero dunia aku nak pusing..
punyalah tamak...macam lah ringgit berkepuk dalam kocek....hehe..

Nway, tak mustahil kan?
cita -cita dimulai dengan impian... impian datang dari mimpi dan berangan-angan
yang penting..usaha..jgn buat dek jek kan....

dipendekkan cite....
sertailah GA di atas..
kalau teringin nak dapat hadiah dari KOREA....

SEKIAN



nak tagged sape ek?



ai tagged yang gegurl jelah ye?.,..yg boyboy ai tau uolls  tak minat kan menda-menda korea ni......hehe...tahu..siap kutuk2 kan?....eleh.sebenarnya jeles tak dpt buat engine kat Korea kan? kan?.... sila jgn sentap*

9 suka komen:

!! YaNa YassiN !! said...

Terima kasih sudi join,.. mmg best kan dapat ke tempat idaman.

aimie amalina said...

weeee
gud luck akak!
heee
korea mang bessshhh =]

jeBateja said...

den nak poei korea...lama ngidam ni.....ahakz

Saiazuan said...

nak g korea!!!!! :D

...sWeeT uMi... said...

good luck ye...hope ada rezeki tuk merase gift dari korea hehhehe (^__^)

Niena Pengembara Ilahi said...

gud luck

Niena Pengembara Ilahi said...

gud luck

Redbloodsnow said...

hehe...good luck ea :)

Zana Adieyza said...

adieyza yg comey lagi gebus??? malunya.. nampak sgt zana chubby.. malu ah!

thanks tag zana.. insyaAllah zana buat nanti..

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea