Saturday, 15 October 2011

SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG ...

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 21:25
MOHD NASER.com
klik di atas kalau anda sukehati. OK?

 Nasz buat segmen....Pe kata join..tak rugi..dapat kawan lagi...

Nasz kate buatlah entri - ape saje...
tapi ape saje tu yg buat aku malas nak berfikir
tangan dah berjalan
mulut dah membebel
tapi takde isi

serius -
orang buat belog - kita pon nak berbelog (refer kepada diri aku..)
atas dasar ape..tepuk dada tanya selera (makin kuatlah aku makan..hehe..berselera...)

cuma, aku harap..
setiap tinta yang aku coretkan
setiap bebel yang aku taipkan
setiap buah fikiran yang aku terjemahkan
setiap usikan yang aku lakukan

tak mengusik dan membuat orang terasa
tak nampak takbur dan sengaja nak menunjuk
tak poyo dan tak berpura -pura...

OK
sekian 
aku sekali lagi telah mula mebebel
ampunkan daku




p/s : penulis belog ketandusan idea nak mencoret - penulis belog hanya bersemangat nak mendownload Drama Korea Dream High dan The Partner....

p/s/s penulis belog jugak dah takde mood nak bace buku - sila ingatkan penulis belog supaya fokus...fokus...dan fokusssss...




38 suka komen:

NasZ said...

thanx sudi join. dah bersedia utk menyerang dan diserang?

hehe.

MOHD NASER.com

Maji_Rashid said...

kita serang cnie doloo......kasi follow saje..

diana said...

datang dari segmen yang sama..:)

SoLy SoLicious said...

dtg menyerang sini..heee

Diyana Ali said...

hai jalan, singgah sini nak serang , hee .jom singgah blog saya :)

Niena Pengembara Ilahi said...

slamat menyerang :D

^^eKaTiKaH^^ said...

woot woot...datang serang sini naik kerete kebal..hehe, salam perkenalan..nice blog.. ^^

[sutera kasih] said...

terjah2 hehe..

sila berhenti download, sila baca buku :P

cinnamon.com said...

salam kenal dr segmen sama,saya serang kamu..

Saiazuan said...

rajin dia bersegment :D

anamizu said...

seraaaaaaaaaaaannggggggg!
jemput ke blog cik ana :P



http://diary-kecilku.blogspot.com/




luv,
cik ana

ERAH ❁◕ ‿ ◕❁ said...

serang sini dari segmen yg sama....
erah dah follow dah...

jom kita serang menyerang blog...

farisya risya said...

seranggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
follow awk juga..:)

Zie Fauzi said...

serang sini..n follow.. jom singgah www.ziefauzi.com yer...

Polskahackrew said...

Serangan dari segmen yang sama

SEGMEN NASZ : KUMPUL DAN SERANG ...




Polskahackrew | Blog Tutorial Blogspot

fieda said...

Datang serang dari segmen nasz dan follow sini..
Happy Blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

H.J said...

hoho..datang jenguk akak yang nak main serang menyerang ni..

Eida Arina said...

serang!!!! hahahaha....

jgn lupa join segmen ini ya :)

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/10/segmen-eida-arina-jom-berkenalan.html

Shuhaida Subri said...

serang!

! AYIES ZAIMA ! said...

BENGGG !!!! haha

CB dtg serang dari :

http://bintuzainal14.blogspot.com

salam perkenalan . follow :).

shida said...

salam kenal dan SALAM SERANGGGG!!!!
tumpang follow

shida follower ke-500~~~
hik3

Ahmad Hisyam said...

Seraaaaanggggg! Jemput serang blog saya pulak..(eh?)

Entri menarik di blog light|shadow
1. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
2. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)
3. Kisah Winter Sonata & Mikrofonnya
4. Kartun Tempatan Yang Gua Layan
5. Maksud Sebenar P/S

nurul nabila bt medan said...

hye ^^
serang dri segmen sama , salam kenal^^

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

QasehCinta said...

dari segmen yg sama
serang dengan mercun pop pop ^_^

http://qasehcinta88.blogspot.com/2011/10/art-work-yana.html

baca dan senyum said...

serang sini, serius blog ni ringan dan nice

yang ke 501 dengan handsomenya :)

Acik said...

balas serangan dr segmen sama ...
nak gak folo tp dah lama folo sini dah! x leh plak folo 2 kali. kehkehkehhhh ...

Eikin Leo said...

singgah n follow blog ni..
hope leh follow sy balek ?

http://eikin-leo.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

CikHoneyBee said...

Bang Bang !! cikhoneybee mulakan aktiviti serangan ke blog kamu dgn pistol air. kehkehkeh… dtg dr segmen yg sme.. mghulurkan salam persahabatan. maw terima tk? follow cini hehehe. .. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

eyryn said...

hallooo :)
eyryn sudaa datang mau serang cnie ! *kebaboom !* hancuss blog awak..hehe..
meh balas balik ! :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah sini, dari segmen Abang Nasz.. Hehe. Happy blogging! Jom singgah blog Eza.

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

cahayamata said...

serannnnnnnnngggggggggggggg

Ridzwan Mohamed said...

sorang....eh salah.serang

http://ridzwanzones.blogspot.com/

Mr.Baiz said...

serang!!!!
datang dari segmen nasz...
nice blog..

nak ajak join 1st GA mrbaiz..rm300 untuk dimenangi..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

c genk bah ne said...

Datang dari segmen yang sama..
Jom datang blog genk pula ^^

http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html


SEKITAR MAJLIS PERKAHWINAN | GENK DAN CIK PURPLE

PCL n mmD said...

seranggg..dak eh! singgah je nak kenal2.

zareliqa afiqa said...

seranggggg! serang dia sambil naik beskal.ekekee^^
salam kenal yea~ Already be your followers.Nice blog :D
Jemput singgah yer,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

KiMiE said...

Seranggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/053-kenapa-wanita-islam-menutup-aurat.html

cIKhA said...

hi singgah n follow sini jugak..dari segmen sama

jemput singgah ke blog saye yg xsberapa tu ;-)

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea