Saturday, 1 October 2011

Sesi Menggemukkan Badan Sudah Berakhir. Yahoooo

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 20:46
alhamdullillah....ramadhan & syawal telah berlalu meninggalkan kita...
ALHAMDULILLAH-
burppp..
hehe..
terasa perut masih penuh dengan segala macam khazanah raya
yang tanpa sedar membuat semua seluar muar ku sendat mandat
jugak baju semakin mampat

makan lebih pon nak marah pulak kan?
dah Allah bagi kita rezeki merasa
kita rasalah - bukan taknak berpada-pada
tapi jemputan banyak sangat
mata aku yang melihat ni pun satu
serba serbi pantang
pantang nampak!!!

ceh...
so, minggu terakhir syawal yang lalu..pasangan asyik mahsyuk cintan cintun ni pergi mana ek?

DESTINASI PERTAMA

bak kata aku tadi kan?

orang berbudi kita berbahasa
orang mengajak..kita pergi aje...

hehehe

pegi Open House yang patutnya dinamankan Open Hotel - pasal buat kat hotel- hehe...
anyway, cik mon bukan setakat meraikan staff nya..tapi jugak menjmput kami sedara mara yang memang suka makan ni...
mc pada tengahari itu - along raja lawak ngan Didi Alias...
cik mon nak sangat Maher Zain - tapi tak dapat..sebab jadual Maher Zain packed sangat..
takpe cik mon..maybe tahun depan MZ free...
cik mon booked siap2 tahun ni...ye?
hehehe


serius mereka telah menyerikan majlis.....

tema :1001 malam ke...arabian nite gitu....ala-ala jek
tapi tetamu yang datang..
pakai biasa-biasa jek..


sungguh...menepukan lemak-lemak yang berdendang elok dalam badan aku...

sesudah menjamu selera yang bagai taknak berhenti- terutama selepas merasa dessert yang amat sedap..hehe..

rombongan cik kiah terus tergocoh-gocoh bergerak ke Muar - nak serbu OH pakteh pulak..
as usual...acara tahunan...OH di tempat terbuka...

memandangkan tema mjlis pertama dan kedua ni lain sangat..
so, kami pakat-pakat renti kat RnR Ayer Keroh..
salinlah uniform mana yang patut

DESTINASI KEDUA

lokasi : muar..tepi pantai
tema : santai mantai tepi pantai...

pasangan asyik mahsyuk cintan cintun dah poning makan kambing...terus pose ala-ala sengal dilatar kolam-kolam ikan pakteh yang luas mate memandang
suasana malam di tepi kolam - khemah masih tak berangkat lagi.....

namun yang paling besh..
yang paling dinanti-nanti...
SESI MEMANCING....

dan hasilnya....
memang puashati...




p/s tadi pagi.....tetiba baru sedar - aku dah gemuk..bila nampak apre tyre tepu kat sane sini

p/s/s terus naik basikal takde tayer..tak smpai sejam dah mengah gier......

p/s/s/ sok..sek..sok...sek.....selesema lagi.....ayohai..terlebih makan rendang ni

9 suka komen:

-✿Ayu✿- said...

hahaha...xpe...mkn selgi boleh mkn...

abghani said...

syoknya dpt mkn sedap

abghani said...

syoknya dpt mkn sedap

aimie amalina said...

waaaa
kak
sumenye meriah
baik dihotel dgn makanan enak2 gitu
kat muo pon same
heeeeee
bes2!

kotak bulat said...

hehehe.. nikmati je makanan ada.. nti slow2 la exercise kan..

Lea Isnawi said...

wiwit..sweet je akak
mcm honeymoon je

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai naik 6kg babe
mokmok ni
bkn uols yg terjah open house jer terlebey segala isi ni weols pow sama uwaaaaaaa...OMG ai loike ur shawl lawaaaaaaaaaaaaaaaaa

NasZ said...

wah..sedapnya..

MOHD NASER.com

Amni said...

bagusnya kalau bangun terus gemuk.. hahah.. saya nak naik o.1 kg pun susah akak.. skangs edang ebrusaha ni.. grr...

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea