Friday, 14 October 2011

Waaaaaaaaa..tak sangka

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 14:58


- last month -


- last week -
- this week -

 - today -

perasan ke tak...belog daku ni..dikunjungi oleh manusia (takkan kucing pulak kan?) dari pelbagai ceruk rantau didunia?
 (oohh please...jgn samekan belog daku ngan belog sedia pemes....derang dah tak heran visitors yg riban-riban....Ok? ) Bg belogger hingusan cam aku...agak terkesima - terkejut - terkaku  - terbangga sket..hehehe..melihat kunjungan2 ini..

yelah.....mungkin yang daku perasan..dan kenal (walau di alam maya) dan selalu bersembang blogger yg duk kat Japan ngan Egypt...jugak Thailand.. yang len2 daku tak pernah pon bersembang bagai ngan derangg.... Hmmm...silent readers gamaknya kan?..

paling terharu - belogger dari US tu..sape ek? tak pernah ketuk pintu rumah den pon - main intai2 yo..meh lah berkenal-kenalan....
takkan malu kot.....den makan nasik..tak lalu nak makan orang...banyak kolestrol!
hehe

ke..aku yg terperasan lebih...entah-entah derang type menda-menda or keywords dalam english..dan tak pasal2 tersesat masuk dalam umah den..yolah..den kan kunun2 ada publish entri caca marba (mix english+melayu)....bajet omputih celup kan? hehehe...

kesian kat omhputih tu kan? len yang dicarik..len pulak yg dia dpt..

" i thought english blogger....."
rupa-rupanya tidak.... ' jawa blogger..oopppsss..javanese blogger'...hehehe




p/s : tangan kanan gatal lah wei, terasa nak bagi hadiah pulak..tapi kat sape? ade ke yang nak?....hmmm...
p/s/s esok...den nak serbu family day Xofis den kat bkt Cerakah....yahooo

15 suka komen:

Liyana said...

same la D, kdg2 dr kaherah la, us la, egypt la, entah sape2? polik den, hehehe

mcm stalker pule dorg ni, heheh (bajet perasan) :)

Saiazuan said...

huyo international..hehe

Teratak Hami said...

Kalau dah selalu dtg, bukan tersesat tu. Memang silent reader agaknya :-)

Eazy Izzuddin said...

ku pun tak sangka..
hehe

K O R I E said...

kita xtengok lagi running man yang episode latest ni..

bru ep. yang depan2 ni..

mizzkechique said...

meriah uols!!!

SoLy SoLicious said...

fuyoo....

femesnye blog die ha

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe... sekali pening mat saleh tu nk carik maksud ape ye tak..


niena masih lum berpengalaman menempuhi mlm tu kihkihkih~

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe... sekali pening mat saleh tu nk carik maksud ape ye tak..


niena masih lum berpengalaman menempuhi mlm tu kihkihkih~

Niena Pengembara Ilahi said...

nk kasi adiah kt niena pn boleh.. ai redha je hahaha

[sutera kasih] said...

nk cek jgkla nnti hehe..xpa dear, sy pun xpenah lg dpr visitor ribu riban sehari..huhu..

bg la adiah kt sy ^^

Ezad Skytech said...

mesti dorang guna google translate nak baca blog ni kan..hee~

NasZ said...

wah..dasat tu. nak bagi hadiah? nak..nak..nak..hehe.

MOHD NASER.com

アヌム ちゃん said...

wahh ramai pengunjung :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

algeria? wow... =)

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea