Friday, 11 November 2011

2012 Amazing Travel Deals Air Asia

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 10:36
On da way semalam, dari UPM, my hubby chubby ada sebut pasal Air Asia promotion - his colleague cakap ada menda menarik.

So, pagi ni. try usha jugak. Memang adalah..heheee


Booking period: 7 Nov - 13 Nov 2011
Travel Period : 3 Jan - 31 March 2012

so, ada 2 hari lagi sebelum tarikh tamat..
apa lagi..pergilah usha2 mana yang patut..
daku bukan taknak planning menda2 vacation ni...
takut tak jadi nanti..
yelah, dulu pernah booked pakej nak ke Bali/Phuket untuk honeymoon -
last-last tak jadi ... habis deposit burned

sekarang ni pulak kena tengok jadual...maklumlah orang tengah study
Oh Yeh !
cuti sem pertengahan January - February 2012
Oh Yeh!


6 suka komen:

aimie amalina said...

hooyeeahhhh
sonoknyeee kalo menjadi
kikiki

x pe..kali planing berabis ye kak =]

Bui Junaidi said...

g korea ada tak..hehe
nak usha2 jugak lah

Diana @ bilakukatacinta said...

aimie : tak boleh nk g la....adik kawen ujung bulan 1, pastu kawan kawen... lgpon, thn ni nak g singapora..tp dari joho...So, tak perlu tiket flight segala


bui : ade ke tak ek? cam utk area sini2 jek

mizzkechique said...

ikot boleh?? hehehe

Niena Pengembara Ilahi said...

bestnye.... erm, study lgi ke

Diana @ bilakukatacinta said...

MK : nak ikut kemana?

Niena: aah...wat Msc kat Upm skang ni

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea