Saturday, 5 November 2011

Balik Kampung

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 13:59
hai hai hai.........dengan nada mood yang seronok lagi mengembirakan ;p


malam ni ..kami nak balik kampung..atau lebih tepat lagi nak balik kota tinggi, Johor..yahooo...
last balik raya aidilfitri yang lalu - bulan Oktober tak sempat nak balik kg...keje+tugas+study dan segala macam menda..


Nway, this is my 2nd time balik kampung berdua-duan..hehe.....
my hubby lebih suka bertolak awal pagi - seawal pukul 12 mlm.. (tu dikira pagi ke malam?)
macam last ramadhan - bertolak 12 malam.... Kesian tengok my hubby, takut dia ngantuk - tapi dia insist on balik malam - dia kata cuaca sejuk tak panas...tak penat. So, i accepted.


mcm ramadhan lalu - kami berhenti dua RnR - RnR Ayer Keroh ( berhenti minum-minum..)... lepas tu dia rasa mengantuk sgt - kami berhenti tidur di RnR Machap sementara menunggu waktu bersahur...


Kali ni pulak.....
macamana ye?
Harap perjalanan selamat pergi dan pulang










list speed trap dah siap di print - ..awal-awal.....
tapi..kat kete lagi satu yg eksiden tu lah.......kat EON....
maka, tak boleh speed sesangat yek my darling...




Nway
Salam Aidiladha ;p

7 suka komen:

CIK MAY said...

perjlnn blk ke pahang terpaksa pospon ke pagi esk..sbb jap g nak g perak..ade keje menanti..sedey...;( mlm kang baru blk kl semula...mgkin after subuh baru gerak..mcm raye pose ari tu jugak...kejadian berulang..hoho

Anum said...

hai..
selamat hari raya aidiladha...

Diana @ bilakukatacinta said...

nampaknya cik may terpaksa berylag alik - kl - pahang - kl -perak... Take care

utk awk jgk anum - slm aidiladha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

syoknyer blk kg
ai ada keluarga angkat kat sana kt kg simon teluk ramunia....
have a safe journey oke

cik fadh said...

Selamat Hari Raya AildilAdha . hati2 pulang ke kg. halaman ;)

follow sis diana ;)

Liyana said...

smg selamat pergi n pulang D & hsben. nsb baik kitorang dekat2 je. hee

FasiHaH SupiaN said...

kak...seronok ar ye dah kawin...hehehe

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea