Thursday, 17 November 2011

Gejala tak siap keje sekolah

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 09:47
assalamualaikum...


hehe..entri pagi ini sebeanrnya ada kena mengena dgn tuan empunya belog, cik puan diana...
yang ekcekli dah seriau dah kecut perut, sebab keje sekolah tak siap...
hahahaahaaaa


Maka muncullah gejaa seperti ini....try korang imbas zaman sekolah korang...
apa yang korang rasa bila keje sekolah tak siap?



  1. gejala sakit perut - gejala ni memang serta merta..tup..tup dia datang...Hehe..masa tu mula lah rasa perot bagai bergodak semacam. Rasa tak sedap lah..itulah..inilah.... 
  2. gejala debaran  di dada yang taknak berenti. Kalau buat test nadi, nescaya...orang duduk pon mcm berlari pecut 200 m 
  3. gejala tak senang duduk, ni punggung pon serasa mcm duduk atas bara api...panas..semacam
  4. gejala sibuk nak carik idea, nak bagi alasan ape ek nanti?
  5. gejala....'ting! menghilang serta merta..." Ni..memang tak dapat dikesan.....

hehe.....tuan empunya belog nak mengadap en Advisor harini..dengan keje yang tak sempurna.....adoyai...



5 suka komen:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hahhahaha betul2
agree 150%
teringat zaman sekolah khen...mau2 biler cikgu tetiba soal soklan yg sah2 x baca...haruuuu

aimie amalina said...

hehehheh
dan2 tulah ase nak pitam la
ase loya tekak
kekekek
kenangan tol =]

akak! cepat wat keje sekolah..hehehee

Puan Kutu said...

sy dulu klu tak siap keje sekolah terus ponteng!haha..

Zana Adieyza said...

dulu kalau zana x siap homework, mcm2 alasan keluar kat kepala otak ni.. hahahaha.. masa U lak, sanggup ponteng class kalau assignment x siap.. hihihi

Saiazuan said...

huhuhu slalu trjadi :D

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea