Saturday, 19 November 2011

hahahahahaahaha

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 12:00

hahaha...
gelak-gelak tengok orang cuba melawak
hari jumaat malam sabtu..

minggu ni, story morry pasal cinta cintun, yelah secara reverse osmosis nya yang grup takde pompuan tu akan mewujudkan karakter pompuan..
bagi menyempurnakan jalan cerita katanya...
supaya nampak lebih real..


alahai
kemunculan para pelakon yang mengenakan pakaian ala-ala wanita membuat penonton tergelak...
hahahaahahah..gelak besar
hihihihi....gelak kecik



walaubagaimanapun, kaedah meniru karakter org lain,
lebih-lebih lagi melibatkan jantina atau cara berpakaian dan pembawakan diri ni
pernah menjadi satu isu satu ketika dulu..
masa itu, public duk komplen dan tegur,
apa keperluan seorang lelaki berdandan seperti perempuan...?
even untuk tujuan suka-suka dan membuat orang ketawa...



sekarang?
dah tak berapa nak dengar komentar-komentar telus berkaitan ini...
kenapa ek?
norma begini sudah diterima masyarakat ke?
atau
kita sudah semakin 'tak kesah'?

9 suka komen:

Iffah Afeefah said...

boleh tak komen ni je

HAHAHAHAHAHAHA =p

Puan Kutu said...

mungkin sbb dah tak lawak kot.hahaha..

mamaNoriz said...

mesti kes MLM ni ek?

tu lah, sbb tema CINTA so sorang kena korban jadi pompuan lak...huhu...

lebih kurang je konsep masing2 ek...

abghani said...

2 alam

Saiazuan said...

insaflah anak adam..

SoLy SoLicious said...

nk dptkan perhatian..bse la..

Niena Pengembara Ilahi said...

haram wanita menyerupai lelaki dan lelaki menyerupai wanita walau dgn apa cara sekalipun

asha said...

ha ni mesti pasal MLM tu kan..hehehehe

aimie amalina said...

hehehehe
mampu gelak je kan
heeeeee

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea