Saturday, 12 November 2011

Kerana Rokok, Lelaki Sanggup Buat Apa Saje...

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 15:08
Hahahahaa....serius...tajuk dah memanaskan punggung ye cik abang?
tak kesah lah....ini pendapat peribadi wanita yang dikelilingi perokok -perokok...
samaada perokok tegar, perokok separa tegar...atau perokok tidak begitu tegar...


apa yang lelaki sanggup buat demi rokok ?



  1. menggagahkan diri merokok dalam toilet yg serba hanci** baunya.. 
  2. buat- buat pekak bila bini dah membebel pagi petang siang malam dek bahaya rokok yang boleh menyebabkan jantung, rahang, anak tekak, lidah, paru-paru menderita..
  3. buat buat tak nampak gambar yang 'elok' terhias di kotak-kotak rokok..serius tak insap-insap
  4. kalau pokai sekalipon, bahagian untuk membeli rokok tetap diadakan....paling koman pun sebatang...
  5. sanggup kena tinggal awek demi rokok - yelah, first date awek dah bg hint tak berkenan kat perokok..so, dek kerana awek tak dapat 'menerima diri apa adanya'..... So, get lost!
  6. hah yang kat bawah ni.....serius bukti diri perokok tegar lagi setia
depp actor actors celeb celebs celebrity celebrities
sanggup beli pesawat peribadi sebab mudah senang dan selesa nak merokok  
hadoooi.....macam ni pon ade kan? Rokok punye pasal.....Johny Johny....


CONFIRM takde orang warning, marah atau tengok dia dgn gaya slek lagi menjengkelkan...

8 suka komen:

Saiazuan said...

rmi kwn aku smoker.. hmm dah mls nk tgur diorng psl ni

p.s roti kawin tu adalah roti kosong + roti telur.. tu cara orang perlis order kalau nak mkn roti canai n roti telur "bang roti kawin satu"

Munnafendy said...

mmg la..bnci btul.sy pnh gduh bsr ngan tunang psl rokok! bncik!

Lelaki Ini said...

dah baca berkenaan johnny depp..
dia cakap dia bgga dapat hisap rokok..
dalam pesawat sndiri..
kelakar gile!

Mizfantagiro said...

adehhh..johnny oo jonny..pelik betul<**> dlu sy pernah buat public speaking pasal rokok..huhhuhu..jenuh kene boo ngan budak lelaki:p

aimie amalina said...

hohohoohoo
kalo smp snggup beli pesawat ni
mang dasat ag kan
hehehe


x suke laki merokok!
wwuuwuwu

NasZ said...

entahlah apa yang best ttg rokok ni. bazir je. saya tak suka rokok ni.

Hanis MY said...

Tak shuke jgk lelaki merokok wuwuwu..l

Iffah Afeefah said...

erk rokok bende paling dibenci

sekian

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea