Friday, 4 November 2011

Persediaan Jalan Jauh

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 17:48
Memandangkan malam ni nak gerak ke Johor,
dan memandangkan tayar kete tak berapa nak OK
dan memandangkan kete dah lama tak servis

So, lepas solat Jumaat hubby n FIL anta dua2 kete pi servis
daku plak menunggu di rumah sambil mendownload journal buat bekalan di kampung nt..
serius....rasa taknak balik je...
kena siapkan paper...prepare proposal...ada discussion next week...
mana nak ada mood berjimba-jimba ye tak?

tup...tup....hubby balik...
kete FIL dah berwajah baru...
berkilat-kilat gitu.....
serba baru....
hehe....

so, malam ni hubby kate boleh duk line kanan sekali....
dah tak risau tayar tak stable...
aku plak yang risau...karang rasa cam naik F1 plak...


pss: lelaki kan...kalau menda2 cam gini...tak boleh nak kata ape....senyum jek sampai ke telinga....

3 suka komen:

Mya said...

safe journey ya =)

Liza said...

Semoga semuanya selamat...Aminnn
Selamat Hari Raya Aidiladha..

Saiazuan said...

ave a safe journey home.. :)

zuan bru smpai umah :D

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea