Monday, 21 November 2011

Puss in Boots

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 08:41

assalamualaikum semua....
hari ini Monday - so, jangan BLUES..blues ye? Kita buat Monday ni lebih bersemangat, lebih ceria...

weekend buat apa ye?
hehe...kami berdua just hanging out, usha2 barang2 kat Jaya Jusco, Bukit Tinggi..
Motif?
nak tengok lokasi baik utk bershopping sakan pada 23 November nanti...
Motif?
23 November 2011 dan 24 November 2011 adalah Hari Jusco Card ? Jcard Day di JJ Bukit Tinggi, Klang !

so, siapa yang berminat dan rasa diri berdekatan dan ada sedikit peruntukan utk membeli belah ni..
sila jangan malu-malu
SERBUUUUU!!! (dah macam jurucakap JJ pulak kan?)

so, kerana men 'target' Jcard Day ...kami pun memang tak beli apa-apa semalam...
without plan, terus ke TGV, sebab dah rasa lama benor makcik tak tengok muvie...
kami tengok PUSS in BOOTS
hehe..kerek gila muka puss ni..dah macam muka mocha pulak..hehe

macam biasa, citer kartun,  majority audience a/l kanak-kanak bersama famili mereka....
suara comel mereka berselang seli dengan meow'an pusss...



citer ni comel.... out of 10, aku bagi 7.8... boleh?


11 suka komen:

Lelaki Ini said...

nak tggu jcard jugak!
tapi jauh la plak nk g klang
hehehe

Nens Collection said...

nk tgk jugak lorr..
mcm best jek..mesti comell citer ni..hehe

SoLy SoLicious said...

comel... nk tgk gak citer ni..heee

Kakzakie said...

Cuti sekolah panggung kalau cerita macam ini mestilah mak-ayah bawa anak-anak kan...

Marina said...

nak tgu gaji baru shopping..huhu...

Niena Pengembara Ilahi said...

weekend smlm xkemana2 pn,dok bilik jer

Saiazuan said...

arau xde? hahahaha klu balik blajo je msti susah nk tgk wayang.. adoi

Mira Adzlia said...

comel..comel..comel.. (^_^)

aTy _faRed~ said...

dah apply coti esok nak gi jcard day kat bukit tinggi tu..muwahaha..jarang2 merase dapat gi jcard day..sebab buat time kerje..!!geram...tapi esok..nak habeskan coti tahun..yaeyyy

aimie amalina said...

hhehehee
akak nak taw
JCARD sy, dh bagi kat kawan sy
sebab kat sabah x de jusco
huwaaaa
rindu nak ber jcard
hehehee

~izan~ said...

dulu pernah ada jcard tp sbb kuantan takde jusco dah terkubur dah jcard hehe..

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea