Friday, 11 November 2011

Saya Mahu Jemputan Ke MC PITCH

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 13:47

Ada Idea Kreatif Untuk TV, Filem, Novel? Jom Pitch Idea Terus Kepada Producer /Penerbit! Kepada yang ada idea, tak kiralah penulis ka, pemandu teksi ka, doktor ka, suri rumah ka, tukang masak ka, cikgu ka... asalkan ada idea nak tulis buku ka, novel ka, drama tv ka, filem ka, duko ka, apa-apa sajalah idea... tapi tak tahu kat mana dan macam mana nak jual idea tu, silalah ke Program Malaysia Creative Pitch nanti. INGAT! Bukanlah proposal yang tebal-tebal tu, tapi just idea... sekeping pun tak apa... atau cerita terus pun okay... Datang saja ke Finas pada 17hb nanti dan bentangkan idea anda kepada penerbit buku/novel atau produser TV/Filam... kalau diaorang suka idea anda, maka adalah hasil untuk anda. Mana tau idea anda sesuai untuk filem... mungkin rezeki anda RM20K.... atau rezeki anda untuk jadi novelis.

Read more:
 
http://www.bicaramakdara.com/2011/11/50-jemputan-untuk-para-blogger.html#ixzz1dN9uyESP









- Muga-muga dapatlah jemputan tu nanti - 

memang suka menulis, tapi tak pernah habis
memang suka berangan, tapi belum nampak hasil,

4 suka komen:

Kakzakie said...

Beruntunglah siapa yg tinggal di sana. Kakak suka bab-baba macam ini tapi jauhnya alahai D....

aimie amalina said...

weee
kalau akak join ni, a veru gud luck tuk akak ye!=]

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih kerana menyertai kami.. Nantikan jemputannya tak lama lagi ya

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Tahniah anda terpilih untuk menerima jemputan ke MC PITCH yang akan berlangsung pada 17hb Nov 2011.. maklumat lanjut sila klik di sini http://www.bicaramakdara.com/2011/11/11-blogger-yang-berjaya-mendapat.html

Tahniah dan kita berjumpa di sana ya..

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea