Thursday, 17 November 2011

Sedih....tak dapat hadir JEMPUTAN ke MC PITH

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 11:59
SEDIH....
baru check belog..
tak perasan semalam Mak Dara dah update list nama yang dapat jemputan ke Mc PITH....

kalau tahu..
mesti hari ni aku CANCEL nak pergi kelas
POSTPONE nak jumpa advisor
......

aduhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
SEDIHNYA...



aku dah verangan lama nak jadi penulis...tak kira lah penulis novell ke? penulis drama ke... penulis sekerip ke...penulis kertas peperiksaan ke....penulis jurnal ke... penulis buku teks ke.....@ penulis yang tak diundang...


huhu



hidup ini, terkadang ada impian yang terlalu sukar untuk jadi kenyataan 

21 suka komen:

MamaEma said...

akak pun terima jemputan tu..mahu pergi tapiiii.... kerja kat kaunter pula minggu ini

Diana @ bilakukatacinta said...

tulah...sedih..tk dpt pi

Iffah Afeefah said...

xdpt pon
lg sdis

aimie amalina said...

hayooooo
akak
jangan sedihhhh
insyaAllah nnti mesti ada lain rezeki ye

Munnafendy said...

ermm...xdpt pg jugak... =(

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cian anggap x der rezeki la ekkk

cik fadh said...

alaa cian akak . terlepas pandang lar tu..xpe anggap je xde rezeki kan..

Saiazuan said...

sy dah berangan nak jadi pelakon..hehehehe

SoLy SoLicious said...

ruginye ...

Liyana said...

xpe...ade rezeki lain nt :)

ikatankasihku said...

tak semua yg kita harapkan, kita akan dpt..hu3..usaha & tidak putus asa tu paling penting

NM02 said...

takpela... mungkin next time ye...

Nida said...

As-salam..

Takpe.. rezeki akan datang lagi.. Rasanya setiap tahun ada Perkampungan Penulis Muda utk students, cubalah minta dari JPN untuk jadi guru pengiring.. boleh juga sambil selam sambil minum..:)

Hanis Azla said...

takde rezeki kan.. takpe insyaAllah, ada peluang untuk ikut serta di lain kali.. takmo sedih2 yer..

diana said...

wah...
ramai penulis ye kat majlis tu??
lain kali ada lagi kot..
jangan sedih2 ye..>:)

Wanie said...

xpela, xde rezeki kali ni..jadi penulis blog pun ok je kak :)

Rtp Farra Arisha said...

grab a great chance one more time okay?! :))

mia-ina said...

ayat penutup dee tu bw inspirasi...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

takde rezeki la tu kan.. nak buat camna. mgkin akan dtg yg datang lebih dr apa yg di impikan.. manalah tau

Niena Pengembara Ilahi said...

nk wat cmne.... mgkin lain hari dpt :).....

Puan Kutu said...

takde rezeki la tu..:)

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea