Saturday, 10 December 2011

Flower boy ramen shop

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 08:23
Flower Boy Ramen Shop
@
Flower Boy Ramyun Shop


Tengok poster pun dah teruja..ye tak?...
hehe..
tengok dua hero hensem...dan heroin comel...membuat kita tersenyum panjang
tak sabar nak layan cerita ni yang baru habis ditayangkan di KBS

so, ape lagi tugas aku..
sambil menyelam....makan ikan..hehe
sambil online.....download cerita...haha



10 suka komen:

Shuhaida Subri said...

aii.. salam kenal. nice blog.. bape episod cite ni? cambest je

♥Lady Ainaa♥ said...

wahhhh....nampak hero n heroin cun tu...cam best je..nk tgok gak even x brp suke korea...ngeeee

Kakzakie said...

Rajin betul diana ni kakak tengok. Mana nak kerja, belajar, berblog lagi. Superb betul!!

Lea Isnawi said...

mcm best je citer ni.

nak donlod jugak

Iffah Afeefah said...

kat mane nk donlod

suke2

Nong Andy said...

e... macam best jer!!!

SoLy SoLicious said...

sedap ke citer ni? nk dload mcm xsdp sbb heroin xpenah nengok...hmm..nnt nk nengok preview la

...sWeeT uMi... said...

cam best je citer ni tp kalu download sure lambat je nih huhuhuhu.....umi mmg slalu cenggitu huhuhuhu

siti kektus said...

macam seronok je kak. kawan kite cakap, dia tunggu semua episod ada, baru download. boleh lah marathon nanti. heheehe :)

aimie amalina said...

awwwww
korea sajelah akak ni
hhehhhehee

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea