Thursday, 8 December 2011

Geram! nak terminate jugak

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 08:51
assalamualaikum...
selamat pagi u olls


haiiii...rindunya kat belog ungu yang entah apa-apa ni..
seminggu tak hapdet sebutir menda pon dalam ini belog..
pasal....
line internet kat rumah sangat menyakitkan hati OK?
nak bukak email pon berjam-jam tunggu tenet loading
tu lom bukak fesbuk....belog ..dan beautifulnara (hehee...kaki gossip)
lagilah dia taknak loading.....


Tensen macam ni..
yelah...bayar bulan-bulan tp servis...ke laut!!!!!!
actually, aku baru je beli sim card ni....new sim card...hee....sebab sim card lame dah di terminate dgn automatik sbb aku terlupa yang aku ni ada broadband ..(asyik guna wifi U jek.....lagi laju...)
before this guna...Ok jek...
siap boleh layan Utube kat rumah....
kali ni....operator yang sama (toyol kuning gemuk tu..)..no sim jek lain.....
tenet haru biru....


nak tukar broadband lain lah....
u olls ada cadangan tak?
p1 Wimax kat rumah mertua nampak Ok je...smooth.... tapi, ada broadband tak?
@zana kata Umobile OK....mmm.....tak tahu pulak area rumah aku ada ke tak...


any suggestions?

6 suka komen:

~ yus ~ said...

saya dari dulu pengguna setia streamyx. Mmg tak pernah beri problem, tak pernah guna broadband, jadi tak tahu...

Nens Collection said...

g sy pon streamix is da best!

Diana @ bilakukatacinta said...

@Yus n Nens..huhu,,guna streamyx tak boleh nak bawak kesana kemari. D guna laptop.. buat keje..gi kelas...outing..tu yg kena guna broadband. tak boleh guna fixed line

Qhaifa Nur said...

memang tension kalau selalu begini..
tukarlah cari yag lain...celcom ok apa..

Diana @ bilakukatacinta said...

celcom ok?...mm...akan dipertimbangkan

So Shy Lady said...

tgh tensi jugak ni...jom amik unifi

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea