Saturday, 7 January 2012

Kali ke Empat ke iCity

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 21:52
salam semua....
sungguh..rindu bangat sama ini belog & kawan2 yang tak pernah jemu datang berkunjung
Thanks tau!


So, 2012 telah pun membuka tirainya - 
pertambahan tahun bererti bertambahlah lagi nilai pada umurku..
of course..terasa.. 
27 years dah berlalu dengan pantas....
huhuhu...


2012 ape yang kami buat ye?
untuk kesekian kali - aku berkunjung ke iCity..
kali keempat rasanya...
yelah...rumah sewa aku dulu bersebelahan icity..bila ada member dtg rumah je..mesti diorg ajak pusing2 icity..
so, keterujaan nak melawat icity dah pudar...


light n colors

family all together

yes, It;s true! I dah gumuk....huhuhu

ceh....

8 suka komen:

||aLeaSaRa|| said...

slm sis!akk baru je pergi mlm krismas baru2 ni.anak2 nak naik game baru macam merry go round,cable car(beratur tunggu turn nak tercabut kaki) dll.dua kali pergi sbb nak tgk lampu2...kali ketiga pergi sbb masuk snow walk.setahun sekali pergi bolehlah..selalu...jemu kot hehehe..

Iffah Afeefah said...

xpnh jejak lg

harus jejak skali ni

Niena Pengembara Ilahi said...

niena xpnah smapi sana...

...sWeeT uMi... said...

waaaaa dah masuk 4 kali ye...umi gak la yg belum sampai sana huhuhuhu...pasni kena set time date tuk g sini gak la...best sgt nmpk nye hehehehe

Nens Collection said...

sy baru pergi skali..;)
bile nk pergi ntah,masuk umah salji plak..

Dalila Hamid said...

pernh pergi thun lepas... tpi skrg tgok I-city dah semakin menarik.. mcm2 ada..

Diana @ bilakukatacinta said...

aleasara : tulah..dah dekat ni jd jemu kan? kalau jauh tu...excited nka pg.. ni hari-hari lalu icity sbb nak pergi balik keje...

iffah : datanglah....boleh tengok lampu cantik2

niena: nt ajak kwn2..n famili pergi ramai2..baru seronok.. pg berdua agak boring..tak bnyak xtvt nak buat

S.U : kalau pergi weekend...sesak sgt.. sampai terlanggar bahu sesama sendiri...

nens: nak pg umah salji.,..tp org terlalu ramai.. Tk jd nak masuk

dalila: dia upgrade sentiasa..dah 4 kali pg pon..ade jek menda baru yg ditambah..

アヌムちゃん said...

takpenah pegi lagi.huhuu

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea