Saturday, 11 February 2012

Liverpool vs MU punya pasal, suami sanggup tinggal isteri

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 20:58
Selamat malam... for sure Liverpool and ManU fans dah tercongok depan TV saat & ketika ini..

Dan yang lebih parah lagi, bila para suami dah minta izin si isteri nak tonton game dengan kawan-kawan kat maple'. Alasan, skrin lebih besar. Suasana lebih meriah katanya.

Dan aku pulak, isteri yang senasib seperti itu, terus merelakan dan meredhakan.. Alah...biarlah tengok bola sekali sekali dengan kawan-kawan. Takde problem lah... Ok aje... Bolehlah isteri mendominasi TV..nak tengok ceritera kegemaran malam minggu begini...

So, sayang...harap-harap U'll never walk alone lah ye?


10 suka komen:

whitecappuccino said...

tengah layan jugak ni..pada masa yg sama Trg vs Kelntan..nak tengok juga tapi anak kta tengok Man U la ma..

Diana @ bilakukatacinta said...

D layan belog je..sementara lin tenet tgh oK NI

Iffah Afeefah said...

ingtkan g tgk live

Diana @ bilakukatacinta said...

live kat obersea la dik...old trafford lah..x sampai lg kat sane

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dia tringat time muda2 tu.. xpe la.. :)

H.J said...

tapi dia kena jalan2 sorang la kak sebab liverpool kalah kan??haha

ana fatihah said...

Hehe..Baguslah akak ni. :)

BERT said...

lelaki kalo dah minat bola.. ape pon sanggup kan hehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

x leh kata apa2 bab bola ni
org laki mmg gituew ngeee

Liyana said...

hasben kte slalu layan bola kt tv je dgn fmly die, jrg kot nk p tgk kt maple, mklumla wife hjg mgu je leh jumpe, hehehe

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea