Thursday, 9 February 2012

Penangan Korea, sungguh terpengaruh

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 19:15
bercakap tentang Korea - Kwave - Kpop dan segala macam menda yang berasaskan Korean Entertainment, mesti korang dah tahu betapa aku teramat suka & minat.


of course lah, senario ini telah mewarnai hidup kami adik beradik sejak gelombang korea melanda Malaysia  - dan dek kerana itu..pengaruh-pengaruh korea telah menular masuk dalam jiwa kami. Sehingga kami sanggup mendera pasangan pengantin baru ini. Siapa lagi? my lovely brother... Nuzli & Hasmida


teruk kena buli dengan kami adik beradik
buat lagi..buat lagi...
lagi..lagi
kena ulang beberapa kali..hahaha

ni gara-gara terbekenankan sesi wedding photo-shoot hwang bo dan hyun joong untuk We Got Married!





8 suka komen:

Hanis MY said...

cantiknyaaa sgt unik!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

smart smart smart~ sangat smart :D

Umi Anaan said...

comel je tengok...

Cik RoSs said...

Kesian pengantin kena lompat2.Hilang stamina untuk malam.hahahhahaa

Tapi,menarik la gambar ni...

.:Mama Dhia:. said...

gambar bawah tu bukan cam secret garden ker??peminat kpop gak ni..hehehe..

BERT said...

alaa nape masa saya kawen tak buat camni haha..


cantikkkkkkk pose gituuu!!

poohrist said...

smartnye..
cantik-cantik..

dwaty said...

takpe... akan jadi kenangan terindah...

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea