Sunday, 13 May 2012

Don't Disturb Me !

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 00:30
Jangan tak terkejutlah kalau wanita melayu terakhir cam aku ni transform jadi increadible hulk time hujung-hujung sem begini.

DOn'T DISTURB ME ! ok?

Ayooo...En Hubby Chubby pun takut nak menegur si isteri yang muka macam keli kena salai...#hahahaaa...
Stress bertan-tan kemain katanya...

Ala...tak lama. Sebulan je.. Dapat lepaskan bulan May ni..
Hingga habis minggu exam, 
lepas tu baru boleh HOREY HOREY.......




p/s : our first anniversary terjatuh kat bulan yang amat kalut bagi aku - ceh....Madu di Bulan kena tangguh ke satu tarikh yang aku sendiri tak dpt nak confirm bila.. Sabar ye cayang..



2 suka komen:

♔Lady Ainaa♔ said...

hahaha...sme la kite...lau tyme nk exam, mang muka cam hape jew...urat kepala naik..hakhak..Anyway, All the ebst for u dear... u can do it

ZWAN SABRI said...

Zwan datang sini bukan nk ganggu tp nak bg salam jer.. Assalammualaikum..
*larik jauh2 sebelum tuan blog jd hulk.. :(

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea