Thursday, 10 May 2012

Dua kegembiraan.

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 23:45
Seboleh daya, kami akan atur masa untuk balik Johor sebulan sekali...
Hanya bulan 5 ini..
Masa kurasakan begitu terbatas
almaklumlah, sem dah hujung-hujung ni
macam-macam perkara perlu disudahkan
Dengan proposal defend lagi, assignment yang agak complicated gayanya..


ditambah-tambah kesibukan Encik Hubby chubby 
next week UiTM nak berkonvo 
Staff kena bersiap siaga nampak gayanya
OT.OT.OT. hari-hari.....


Dalam kelibut mencari untuk balik Johor
tup..tup... SMS adikDayah berbunyi kat BB aku
" Teha dapat Shah Alam..."


Ye?
Horreyyyyy
Ada dua kegembiraan disini


Pertama - Gembira adik bongsu aku diterima masuk UiTM
nampak gaya, bakal tercapai lah impian dia nak jd cekgu Inggeris..hohohohoo...


Kedua - MakAbah nak datang.. Horey!!
Shah Alam ngan Klang..alahai..tak jauh manalah nak singgah


Haruslah..anak masuk U kan? Mesti berbondong-bondong datang menghantar
Bukan nak jakun, tapi lebih kepada nak meraikan


Nanti apa pulak kata si bongsu
semua akak-akak & abang masuk U 
emakAbah berhantar berjemput
dia yang last ni..takkan takde kot?


Pepon, alhamdulillah Ya Allah...




p/s : Muga ada kegembiraan lain, untuk kami sekeluarga nanti..Amin



3 suka komen:

Nens Collection said...

aminnn..tumpang gumbira skali..;)

mizzkechique said...

tumoang gembira gak utk D.. =)

suke lettew mak ayah dtg..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

congrats to ur adek
syoklah leh jmpa parents :))

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea