Monday, 14 May 2012

A Love to Kill

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 08:00
* Noted, tahu cerita ni dah lama dah..
sebelum Shin Min-A glamer dalam cerita my girlfriend is Gumiho lagi
tapi, aku baru dapat tengok  dan menghayati satu episod demi episod 
sangat  sarat dengan emosi, rasa macam nak tumbuk pun ada, nak menangis pun ada..
membebel sorang-sorang jangan cakaplah


Tahun : 2005 
Pelakon : Shin Mi-Ah, and off course Bi- Rain (takkan tak kenal kot...??)

Sinopsis:
Kang Bok Gu (Rain) , a K-1 fighter menyimpan dendam pada Cha Eun Suk (Shin Mi-A), seorang artis yang dikatakan menjadi punca kematian abangnya.(Minku)

Eun Suk & Minku adalah pasangan kekasih, sebelum Eun Suk menjadi pelakon dan terkenal. Bok Gu merasakan Eun Suk umpama kacang lupakan kulit setelah menjadi terkenal, berikutan tersebarnya gossip Eun Suk bakal bertunang dengan ank seorang koglomerat di korea.(Kim Ju Sung)

keraa salah paham tersebut, Bok Gu nekad untuk menuntut bela. dia berjaya menjadi body guard Eun Suk yang diupah oleh  (Kim Ju Sung). 

Bermula saat itu, dia merancang untuk menjatuhkan Eun Suk...






So, ape kesudahannya?
erkk..taknak cerita. sebab nak layan sendiri kat KBS.






6 suka komen:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mmg dh lama tgk citer ni
now layan rooftop prince plak ngeee

mizzkechique said...

dh lama xlayan korea..

Nens Collection said...

SY PON DH LAMA X LAYAN..KALO MS BELAJAR DULU..MMG JUARA..SKANG XDAN NK LAYAN..HOHO

amirfarina said...

cheqna layan citer the moon embrace the sun skang

BERT said...

minat cerita korea ni... ehhehe saya kurenggg sikit la nak tengok takot ketagih haha

Diana @ BKKC said...

sy sgt ketagih korea..dr bujang smpai dah kawen.. tak tahu lh nt bila dah ada anak..rupe mana lah sy nt

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea