Tuesday, 10 September 2013

IKLAN BIASISWA TENAGA PENGAJAR MUDA UITM 2014

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 10:31
Sebelum ni, aku ada POST, pasal IKLAN TENAGA PENGAJAR UITM 2013 kan?
Masa tu iklan tu bagitahu PERMOHONAN boleh dibuat pada 1 August 2013
Disebabkan ada beberapa hal yang tak dapat dielakkan, tarikh permohonan dibuka telah di postpone..

So, tadi masa godek-godek FB, terpandang pekeliling yangh di SHARE oleh seorang kawan...



Iklan akan dibuka pada : 17 SEPTEMBER 2013 hingga 1 OKTOBER 2013

Sisi Borang permohonan (ONLINE) : http://onlineapps.uitm.edu.my/etpm/

Kalau ada pertanyaan atau nak sembang-sembang tentang TPM, boleh add FB akaun ni (sorry, tak dapat nak jawab soalan satu demi satu..) Tenaga Pengajar Muda UITM (FB)



Syarat-syarat asas :
1. Mesti dah grad (Sarjana Muda) untuk apply MASTER.
2. Belum sambung MASTER/PHD dimana-mana IPTA dlm atau luar negara



* Selamat mencuba !!! Kalau ada rezeki korang tak kemana. Yang penting, kena pastikan bidang apa yang korang minat dan nak ambil. Lepas make sure, first degree tu ada kena mengena dengan master yang korang nak apply.

1 suka komen:

anyss said...

Assalamualaikum,
Mintak lah

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea