Tuesday, 28 May 2013

Indahnya Pulau Tioman

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 08:34 0 suka komen Links to this post
Melihat keindahan alam, hati jadi tenang..ada rasa yang sukar digambarkan...kan?
Sesekali teringin nak get away, lari dari sebuk rutin yang tak pernah sudah



Wednesday, 22 May 2013

Bermain bersama Mocha

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 23:37 1 suka komen Links to this post
Hmm....dah lama tak hapdet belog
rasa macam kekok pulak nak menulis...
Idea dah lari ke thesis
So, layankan je Mocha kesayanganku ini yang menjeng, ngengada & manja ;)

cak ! ooo....sedapnye tido

kite dengki lagi...ceh, taknak bangun ye?

usik lagi...mak ai, lena pulak dia ;)

dan lagi....

dan lagi...

ahhh......give up la nak kacau mamat sekor ni...


* macam ni lah orang takde anak lagi..gomol kucing puas2 lah ye?...dah de baby nt, kucing2 semua pakat duk jejauh lah ek? mummy tak bagi duk dekat2.. takut kena athma..


 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea