Friday, 27 September 2013

Iklan Kekosongan Jawatan di 3 Kampus Baru UiTM : UiTM Jasin, UiTM Tapah, UiTM Pasir Gudang Oktober 2013

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 08:30 3 suka komen Links to this post
Sebenarnya baru sedar minggu lepas yang UiTM ada offer iklan kekosongan jawatan untuk 3 Kampus Baru UiTM di 3 Negeri :


  1. UiTM Tapah, Perak
  2. UiTM Jasin, Melaka
  3. UiTM Pasir Gudang
Tarikh akhir : 7 OKTOBER 2013

Memandangkan ketiga-tiga kampus masih belum beroperasi, maka segala iklan dan borang boleh di download di kampus-kampus negeri yang sedia ada. Sebagai contoh :

  1. UiTM Pasir Gudang - boleh refer pada website UiTM Johor (Segamat). Try taip kat google : johor.uitm.edu.my. (nak paste link kat sini, website uitm johor tak boleh bukak since tadi..advisable guna INTERNET EXPLORER.. 
  2. UiTM Tapah, Perak - boleh try link ni Iklan Kekosongan Jawatan UiTM Tapah @ search kat google - perak.uitm.edu.my
  3. UiTM Jasin, Melaka - hah, yang ni pon same try tak boleh bukak2 .. @ search kat google : melaka.uitm.edu.my
cth jawatan di UiTM Tapah... ada banyak lagi. nak upload pdf format kat belog ni tak boleh.. so,kena carik kat website uitm sendiri lah ye?... :)


p/s carik ikut kampus cawangan. jgn carik ikut kampus induk (shah alam) utk permohonan kampus cawangan... 

uitm dihatiku ...kiki..sempat menyelit ;)

Tuesday, 10 September 2013

IKLAN BIASISWA TENAGA PENGAJAR MUDA UITM 2014

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 10:31 1 suka komen Links to this post
Sebelum ni, aku ada POST, pasal IKLAN TENAGA PENGAJAR UITM 2013 kan?
Masa tu iklan tu bagitahu PERMOHONAN boleh dibuat pada 1 August 2013
Disebabkan ada beberapa hal yang tak dapat dielakkan, tarikh permohonan dibuka telah di postpone..

So, tadi masa godek-godek FB, terpandang pekeliling yangh di SHARE oleh seorang kawan...



Iklan akan dibuka pada : 17 SEPTEMBER 2013 hingga 1 OKTOBER 2013

Sisi Borang permohonan (ONLINE) : http://onlineapps.uitm.edu.my/etpm/

Kalau ada pertanyaan atau nak sembang-sembang tentang TPM, boleh add FB akaun ni (sorry, tak dapat nak jawab soalan satu demi satu..) Tenaga Pengajar Muda UITM (FB)



Syarat-syarat asas :
1. Mesti dah grad (Sarjana Muda) untuk apply MASTER.
2. Belum sambung MASTER/PHD dimana-mana IPTA dlm atau luar negara



* Selamat mencuba !!! Kalau ada rezeki korang tak kemana. Yang penting, kena pastikan bidang apa yang korang minat dan nak ambil. Lepas make sure, first degree tu ada kena mengena dengan master yang korang nak apply.

 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea