Friday, 18 August 2017

Apa kejadanya nak mengintai bilik pengantin!!!!

Dibebel oleh Diana @ BKKC at 14:09
apa 'kejadahnya'?
mak ai diana..
bahasa sopan kemain...sangat lemak merdu manis didengar dek telinga capang ni ye?

heheeheee...
tajuk je boombastik. Isi..tak kemana pun

" kenapa ek orang suka sangat usha-usha dan terjah bilik pengantin?"

kekadang tu dah macam acara wajib lagi sahih perlu 
untuk singgah barang sesaat dua
bukan kata nak mengabdikan gambar-
saja tangok-tengok je...




1 suka komen:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

la la la la............. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea