Class @ Ayer Hitam Forest Reserve

0 suka komen Links to this post

bajet tiang signboard tu nak tertanggal OK? thats why i peluk kuat-kuat..


trekking up and down for almost half an hour ..mostly semua pancit sebab dah lame tak masuk hutan...
seriously, aku sorg terlebih excited

ingatkan bekas penempatan orang asli - rupa-rupanya..budak-budak yang buat kem hutan sebelum ni...

kem hutan * ala-ala survivor - a group of student will be left alone kat dalam hutan for almost a week. Macam survivor - everything set up sendiri...

puas hati - cantik - this blue lagoon 

lupa diri sebentar bila dah menghadap air -  tapi sekejab jek...sejukkkkkkk


pesanan penaja:
Ayer Hitam Forest Reserve being managed by UPM for the purpose of research. 

It is strictly closed to public !
so, sesapa yang trekking (yang aku sedar, banyak blog posted about trekking activities here.Are considered illegal..)


p/s teringin nak naik Broga Hills...Pe lagi?...Get urself fit Diana..instead of Fat..hahaha...

p/s/s seriously, i miss soo much Endau Rompin Narional Park, and Taman Negara Kuala Tahan...


 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea