Idea Ole Ole Tetamu

Links to this post
Ole - Ole ni aku bahagikan kepada
VVIP
VIP
Jemputan Wanita
Jemputan Lelaki

hehe..ape motif?
bagi 4 kategori gitu (macam ABPBH lagi!!!)

Kategori pertama: VVIP ~ the very very important person
 ~ ceh..bukan sesapa pon..His side Family lah..
ada dalam 40 org (sekali satu bas dah...hehehe)
so, aku nak tempah satu yg lain dari lain.
mata ni dah terpikat kat benda ni~ macam unik jek..setaraf ngan thema kad kawen aku..hehehe
comel tak?
hehe..paling suka chronological mug ni.. (surprise ni tau..!!!)
Sweet sangat!!!
diana&hanif chronology mug~ 
by

ni pon aku dapat bila asyik mengg gugle..pagi petang siang malam nak cari hadiah len dari len buat famili dan kaum kerabat si dia..
bukan apa..hadiah/ole2 yang available selalunya dah tak surprise..
dan dah selalu org guna

dalam Paper Bag ada:
Chrono Mug
Air Kotak
Kerepek + kuih tradisional
Gula2+coklat
Bunga Telor

Kategori kedua - VIP
ini termasuk sedara mara aku + geng2 bas sekolah + org blok/ org yang merewang
kesemua aku agak2..adalah dalam seratus orang

geng2 bas sekolah ~ campur tolak adalah dalam 20 0rg (ye..ye jelah...) aku tak berharap sgt..because rumah aku jauuuuuh kat hujung johor ni
org2 blok/rewang ada dalam 30 org
sedara mara yang kompem berkampung di rumah aku ada 20 0rg
org2 marhaban dalam 20 0rg
Total dalam = 100 org/ so 100 pcs

idea ni ter 'capture' mase aku g jenjalan kat SSF home deco
harga dia dalam RM 1.60 (kalau tak silap aku lah..) tnapa riben + aksesori
tetapi memandangkan achik ade Card - so less 40 % for each
so, dalam RM1.10 pc


benda ni boleh isi gula2+choclat+jajan

(kipas tangan ni ada 25 pcs jek..so utk kengkawan je la..)

ida sponsor bekas telor dari paper sebanyak 100 pcs


Dalam paper bag ada:
Basket ini
Bunga Telor
Gula2+coklat
Kerepek+kuih muih tradisional

kategori ke 3 adalah : jemputan wanita
aku dah usha kat semua house : RM 0.70 pc

yang ni dalam blog
RM 0.20 pc


Dalam paper bag ada:
Kerepek+kuih
Gula2+coklat
Jelly
Telor masin


Kategori 4: Jemputan Lelaki

dalam paper bag ada:
kerepek+kuih muih
jelly
gula2+ coklat




 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea