Idea Pelamin Idaman

Links to this post
Majlis Akad Nikah Siti Sarah & Shuib

Majlis Akad Nikah Siti Sarah & Shuib




cedih..sebab saye duk ujung sane di negeri johor..cmne saya nak dapat 'fresh flower' dengan harge cam kat sini..
kg saye jauh....harge dia up dari harge kat bandar2 besar tu..


tapi, saye suke kaler tu...
( ngengada je diana ni...okay..tak semestinya apa yg kita nak kita dpt..kena tengok kesesuaian dan availability. Lagipon ,aku tah 'terjanji' dan 'terbayar' deposit dah...ape yg mak andam ade..aku try improvisehd je. Nak booom ke babooomm..xdela rasenye..
pelamin aku ~ lebih kurang macam ni lahh. 3 panels..color nak gold+peach sikit-sikit



ataupun macam ni...ooppss..kerusi lain, tak sama
kaler bunga dia..nak yang ala-ala ni
backdrop..tak same macam ni. aku dengar, this is latest design

sorry dear, termasuk pic u kat sini~
actually just nak match my baju dengan pelamin...lebih kurang kaler ni lah
ape pendapat u olls kaler gold ni? sangat terang kan?
tp jika diletakkan kerusi putih..ermm..pengantin tak tenggelam sangat..
sowwi...dear
this is Nora Seth & Pasangan...dia adalah photographer perkahwinan di Johor
pic ni aku cilok dari Fb dia..bukan ape,..sgt suke dengan baju dia..meriah gitu




 

diana la... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea